Klompven 26n - Honders Alting

Bekijk 43 beelden

Klompven 26n

Vraagprijs
€ 795.000

Op één van de meest charmante locaties in Oisterwijk, aan het gewilde Klompven is het voormalige statige hotel “Bos en Ven” omgetoverd tot een luxe appartementen-complex met 14 exclusieve appartementen. Perfect voor degenen die zoeken naar stijl, comfort, luxe en geborgenheid.

Dit luxe loft-appartement is gelegen aan de linkerachterzijde op de bovenste verdieping met een groot dakterras op het zuiden. Het appartement is goed toegankelijk met de lift of met de trap. De living bestaat uit een woonkamer die aansluit op een moderne smaakvolle keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime dakterras van circa 19 m2. Het appartement beschikt verder over een slaapkamer met bijbehorende badkamer en een apart toilet. Door de grote hoogte en de zichtbare stoere spanten van de dakconstructie heeft het appartement een loft-uitstraling. Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder boven de slaapkamer en de badkamer. De inpandige berging/bijkeuken fungeert naast handige bergruimte ook als de plek voor uw was-en droogcombinatie.
Op de begane grond beschikt het appartement over nog een extra gekoelde berging.

Het complex is omringd door een prachtig aangelegde tuin en wordt afgeschermd door een hekwerk met een tweetal elektrisch bedienbare poorten zodat uitsluitend de bewoners toegang hebben tot het terrein. Op het afgesloten buitenterrein heeft het appartement de beschikking over een eigen dubbele carport met een berging. Voor bezoekers is er ook rekening gehouden met ruime parkeergelegenheid op het terrein. Wel dienen deze zich dan bij de poort via een intercom even aan te melden bij hun gastheer./-vrouw

Door de ruime opzet van het appartementencomplex beschikken de bewoners over een aantal gezamenlijke ruimtes op de begane grond. Deze kunnen in overleg naar eigen inzicht door de bewoners worden ingericht, zoals een gezamenlijke fitnessruimte of bibliotheek. Eventuele logees kunnen desgewenst na reservering tegen een geringe vergoeding gebruik maken van een keurige logeer-slaapkamer met badkamer op de begane grond.

Kortom, voor wie in alle rust en comfort wil genieten van een van de mooiste woonlocaties van Oisterwijk en misschien wel van heel Brabant is dit unieke appartement zeker het overwegen waard.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
75
Inhoud
281
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Locatie