La Croix Valmer I Cote d'azur - Honders Alting

Bekijk 35 beelden

La Croix Valmer I Cote d’azur

Vraagprijs
€ 3.950.000

Elegante villa met zeezicht

Je komt deze oase (1225m²) in La Croix Valmer, Gigaro binnen via een elektrische poort. Je kunt je auto parkeren in de dubbele garage of op de royale oprit.

De entree van deze villa (ca. 195 m²) bestaat uit een royale hal met op maat gemaakte kasten.

De keuken is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Deze ruimte communiceert open met de eetkamer en de woonkamer. Beide bieden een spectaculair uitzicht op de tuin, het zwembad en de azuurblauwe zee.

Door de ligging is elke zonsondergang een feest van de natuur! Dit uitzicht kan worden bewonderd vanuit alle woongedeeltes, maar ook vanaf het royale overdekte terras.

Deze volledig gerenoveerde villa heeft 6 slaapkamers en 5 badkamers/douches. In het hele huis zijn dezelfde materialen gebruikt, wat zorgt voor een elegante en rustige ervaring. Wie snel beslist, kan deze zomer nog genieten van deze prachtige plek. Je hoeft alleen nog maar je meubels neer te zetten en je koffers uit te pakken.

ENERGIEKLASSE C.

 

1 Ingang

1 Volledig ingerichte keuken

1 Eetkamer

1 Woonkamer

1 Overdekt terras

1 Slaapkamer

1 Doucheruimte

1 Badkamer

1 Bijkeuken

VERDIEPING

5 slaapkamers

3 doucheruimtes / toiletten

1 Badkamer / toilet

Vergoedingen te betalen door de verkoper, er lopen geen gerechtelijke procedures, informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op georisques.gouv.fr

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
195
Perceeloppervlakte
1225
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
5