Lesa | Lago Maggiore | Piemonte - Honders Alting

Bekijk 18 beelden

Lesa | Lago Maggiore | Piemonte

Vraagprijs
€ 12.000.000

Deze villa ligt aan het Lago Maggiore, een van de prachtige Italiaanse meren in het noorden, in de buurt van het Lago di Como en het Lago di Garda.

Het is een prestigieuze Art Nouveau villa. De belangrijke en adellijke residentie uit 1900 ligt in het centrum van Lesa, aan de oever van het meer.

De villa is perfect gerestaureerd en de tuin is onder architectuur ontworpen . Het luxe pand bestaat uit het herenhuis, een dependance en een vrijstaande studio.

Er is een goedgekeurd plan voor de bouw van ondergrondse garages voor 6 auto’s, die gebouwd zullen worden door de huidige eigenaar.

De prestigieuze historische villa bestaat op de begane grond uit een grote entree, ontvangsthal, keuken voor ontbijt, eetkamer.

De plafonds zijn volledig met fresco’s bedekt en gerestaureerd, de houten vloeren van de zalen zijn allemaal nieuw met een ingelegde structuur.

In de kelder is er een grote keuken met etenslift (kleine goederenlift), tv-kamer, fitnessruimte met sauna, fitnessruimte en jacuzzi, kelder, twee technische ruimtes, badkamer.

Op de eerste verdieping het slaapgedeelte met vier slaapkamers en drie badkamers.

De kamers hebben, net als de hele ontvangstruimte op de begane grond, plafonds met perfect gerestaureerde fresco’s.

De badkamers hebben prachtige onyx vloeren.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer in de toren. Deze heeft een hoogte van 6 meter. Aangrenzend twee grote badkamers en twee inloopkasten. De totale renovatie van de villa bestond, naast het plantaardige gedeelte, uit het herstel en behoud van de prachtige fresco’s in de zalen.

Daarnaast werden de ramen vervangen door hetzelfde ontwerp als de originele ramen, met dubbele beglazing.

Alle verdiepingen van de prestigieuze villa zijn verbonden met een lift.

Vloerverwarming in de hele villa. Het bijgebouw van de historische villa heeft een oppervlakte van 200 m2 en is ook volledig gerenoveerd. Op de begane grond bestaat het uit een grote woonkamer, de keuken, de gastenbadkamer en de technische ruimte. De eerste verdieping heeft twee grote slaapkamers met aangrenzende badkamer en inloopkast. De vloeren op de begane grond zijn van travertijn, die op de eerste verdieping van marmer.

Het park is beplant met rozen en essences uit het meer die in elk seizoen een intense bloei bieden.

De ligging van de te koop aangeboden villa is in het bijzonder gunstig voor diegenen die van de levensstijl van het Lago Maggiore houden, genietend van een aperitief in de voortuin van de bars aan het meer.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
1180
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
6