Las Lomas del Marbella Club | Golden Mile | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 7 beelden

Las Lomas del Marbella Club | Golden Mile | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 3.600.000

Zoek je naar strakke, moderne lijnen en een eigentijds karakter voor je nieuwe woning, terwijl je toch de charmante sfeer en levensstijl van de mediterrane regio wilt omarmen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Laten we samen jouw droomhuis realiseren!

Dit gloednieuwe, op maat gemaakte villa-project, gelegen aan de prestigieuze Golden Mile, zal liefhebbers van moderne luxe, vooruitstrevende architectuur en een dynamische levensstijl aanspreken. Het ecologisch verantwoorde pand, gewijd aan gedurfde concepten en de nieuwste technologieën, zal worden gebouwd met hoogwaardige specificaties en afwerkingen die indruk maken met hun topkwaliteit en wow-factor.

Deze zuidgerichte, moderne villa van 931 m² staat op een perceel van 1.011 m² en strekt zich uit over 3 verdiepingen en een solarium. Met zijn stijlvolle, zeer elegante ontwerp, innovatieve kenmerken en prachtig uitzicht op zee en de bergen, zal het een markante aanwezigheid zijn in een van de meest gevestigde woonwijken van Marbella, Las Lomas del Marbella Club, aan de Golden Mile. Dit uitgestrekte landgoed van 35 hectare, met weelderige groene zones en exclusieve eigendommen, bevindt zich tegenover het iconische Puente Romano Hotel, vlakbij de Marbella Koningsmoskee. Alle luxe voorzieningen van de Golden Mile liggen binnen handbereik.

De spectaculaire eigentijdse geveloplossingen worden naadloos gecombineerd met een praktische en doordachte moderne interieurindeling. De hoofdverdieping van dit prachtige huis zal woon- en eetruimtes omvatten, een open volledig uitgeruste keuken, een gastenslaapkamer en een badkamer. Alle kamers zullen directe toegang hebben tot overdekte en open terrassen, aangelegde tuinen en een zwembad. Boven bevindt zich een indrukwekkende master suite met zit- en kleedruimte en een eigen terras. Op de benedenverdieping vind je een lounge, 4 gastensuites, een bioscoop, een fitnessruimte, berging en een wasruimte. De slaapkamers bieden toegang tot de tuinen en het zwembad. Een carport biedt plaats aan 3 auto’s. De terrassen van 269 m² nodigen uit tot ontspanning, zonnebaden, buiten dineren en genieten van het prachtige uitzicht en het heerlijke klimaat dat officieel wordt beschouwd als het beste van het Europese vasteland.

Deze luxueuze woning wordt ongemeubileerd opgeleverd, zodat je je eigen stempel kunt drukken op het interieur. Met een overvloed aan glas en licht, een neutraal kleurenpalet in een eigentijdse stijl, gedurfde accenten en avant-gardistische elementen, straalt het een moderne en inspirerende sfeer uit. Diverse luxe voorzieningen, zoals een lift, airconditioning, vloerverwarming in het hele huis, panoramische glazen deuren en transparante balustrades die het interieur en exterieur naadloos verbinden, zullen je leven aangenaam en comfortabel maken.

Deze prachtige villa, ontworpen voor de meest exclusieve levensstijl, kan binnen ongeveer 18 maanden van jou zijn.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
662
Perceeloppervlakte
1.011
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
6