Markt 14 - Honders Alting

Bekijk 10 beelden

Markt 14

Vraagprijs
€ 1.600.000

Midden in de dorpskern van Waalre aan de nostalgische Markt wordt een complex met twee riante appartementen gerealiseerd. Op deze prominente plek in Waalre wordt er een hoogwaardig appartementengebouw ontwikkeld, bestaande uit bedrijfsruimte (op de begane grond) en twee appartementen. Moderne architectuur met karakteristieke elementen ontworpen door Margry & Arts Architecten uit Valkenswaard. Het complex ligt op loopafstand van diverse voorzieningen, restaurants en uitvalswegen.

De centrale ingang bevindt zich aan de Markt. Op iedere etage ligt 1 appartement met een vrije uitkijk over de groene Markt. De appartementen zijn beide voorzien van een riant dakterras gelegen op het westen en bijbehorende garage.

Beide appartementen zijn ruim opgezet en beschikken in de basis over een woon-/leefkeuken, zitkamer aan het dakterras en drie slaapkamers met drie badkamers. Herindeling van het appartement is bespreekbaar.

Appartement 2, het penthouse is beschikbaar. Het penthouse kenmerkt zich door veel ruimte en vrije uitkijk rondom. Grote raampartijen en lichtstraten zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

De bouwtekening is op afspraak inzichtelijk op ons kantoor. Informeer naar de mogelijkheden.

Waalre:
Het complex is gelegen hartje centrum van Waalre dorp, nabij het wegennet en het centrum van Eindhoven. Binnen enkele minuten bent u waar u wilt zijn.

De dorpskern van Waalre beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, drogist e.d.
Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij Meester Keeman, Stationskoffiehuis, brasserie Hoom, restaurant Lugar, Oude Toren of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 minuten bereikt u deze bedrijven. Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 a 10 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
230

Locatie