Merodelaan 30 - Honders Alting

Bekijk 28 beelden

Merodelaan 30

Vraagprijs
€ 719.000

Op een fantastische locatie aan de rand van Oisterwijk staat deze gelijkvloerse bungalow. Vanuit de bungalow kijkt u uit op de Merodelaan met zijn karakteristieke bomen met daarachter de weilanden richting de Achterste Stroom. De bungalow is gebouwd in 1978 en verkeert nog in de oorspronkelijk staat. Als koper dient u rekening te houden met een aanzienlijke verbouwing om de woning aan te passen aan de huidige tijd.

Dichtbij de bossen en vennen en op loopafstand van het centrum van Oisterwijk; aan de Merodelaan is het volop genieten. Wandel naar het centrum voor een boodschap of voor een heerlijke lunch of maak van de oprit het start- en eindpunt van je fietstocht.
De Merodelaan 30 verdient een nadere kennismaking; een bungalow die je aangenaam zal verrassen. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch is Oisterwijk een strategische plek om te wonen voor
jong en oud.

De Merodelaan 30 heeft drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd. De tweede en derde slaapkamers liggen aan de achterzijde.De badkamer is ingedeeld met een ligbad, douche en een dubbele wastafel. Een separaat toilet is bereikbaar in de hal. De woning biedt een inpandige garage.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
165
Perceeloppervlakte
999
Inhoud
650
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Locatie