Nine Lions | Nueva Andalucía | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 38 beelden

Nine Lions | Nueva Andalucía | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 3.700.000

Een werkelijk uniek en prachtig volledig privé appartement met 7 slaapkamers bevindt zich in de urbanisatie Nine Lions, Nueva Andalucia. Deze wijk staat bekend als een gewilde en goed beveiligde omgeving met in totaal 53 unieke appartementen. Gebouwd volgens de hoogste standaarden in 2020, is dit appartement zuidgericht met spectaculair uitzicht op de kust en de Middellandse Zee. Slechts een korte rit verwijderd van alle voorzieningen, het strand, Puerto Banus en het centrum van Marbella.

Het appartement strekt zich uit over één verdieping, met een privé-ingang die leidt naar de ruime leefruimte, voorzien van een gezellige open haard. De eetruimte naast de open keuken, volledig uitgerust met Gaggenau-apparatuur, biedt een perfecte setting voor diners en entertainment.

Met in totaal 7 slaapkamers en 5,5 badkamers, biedt deze woning een luxueuze leefruimte. De hoofdslaapkamer en suite beschikt over een aparte kleedruimte, terwijl 6 gastenkamers en 4 badkamers plus een gastentoilet perfect zijn voor familie en gasten. Alle badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige armaturen van Villeroy & Boch.

Daarnaast biedt dit appartement diverse faciliteiten, waaronder een bioscoopzaal, een wasruimte en extra opslagruimte. De enorme zuidgerichte terrassen zijn voorzien van een zomerkeuken van Napoleon en een jacuzzi, toegankelijk via glazen gordijnen, waardoor een tweede woonruimte voor alle seizoenen ontstaat.

Met een garage voor 3 auto’s en extra opslagruimte, biedt dit appartement ook het gemak van een lift die direct vanuit de garage naar het appartement leidt.

Buiten biedt de gemeenschap weelderige tuinen, drie verwarmde zwembaden (waarvan twee buiten- en een binnenzwembad), een sauna, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een clubhuis. 24/7 beveiliging en conciërgediensten zijn ook beschikbaar.

Deze prachtige woning wordt volledig gemeubileerd verkocht, waardoor het klaar is om direct van te genieten. Dit is echt een unieke kans die u niet mag missen!

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
325
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
5.5