Nueva Andalucía | Marbella | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 22 beelden

Nueva Andalucía | Marbella | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 2.295.000

Dit volledig gerenoveerde duplex penthouse in Los Belvederes biedt topkwaliteit en is uitgevoerd volgens de hoogste normen. Het is zuid- tot westgericht en biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, de kust en de bergen, waardoor het een volledig privé en rustige omgeving biedt.

Op de hoofdverdieping vind je een entreehal, een woonruimte met een houten open haard, een eetruimte met een open keuken die volledig is uitgerust met Siemens- en Bosch-apparatuur, en een wasruimte. Vanaf hier heb je directe toegang tot zowel het overdekte als het onoverdekte terras. Er zijn ook twee gastenslaapkamers en suite op deze verdieping.

Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer en suite, compleet met een kleedruimte. Daarnaast is er een terras om te relaxen met een barbecue en jacuzzi om te genieten van het prachtige uitzicht. Het penthouse is voorzien van airconditioning met verwarming en heeft vloerverwarming overal. Een garage en opslagruimte zijn inbegrepen, en er is voldoende parkeergelegenheid binnen het complex.

De kleine en gezellige gemeenschap biedt een zwembad, weelderige tuinen, een fitnessruimte en twee tennisbanen. Met 24-uurs beveiliging ben je verzekerd van gemoedsrust. Het beste van alles is dat de meubels zijn inbegrepen in de prijs, waardoor dit penthouse klaar is om direct in te trekken en van te genieten.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
239
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3.5