Nueva Andalucia | Marbella | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 30 beelden

Nueva Andalucia | Marbella | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 3.500.000

Deze fantastische villa is gelegen in Nueva Andalucia met uitzicht op La Concha en Aloha Golf.
De villa is in 2010 volledig gerenoveerd.

U komt het pand binnen via een grote hal, rechts een gastenbadkamer en links een aparte dining die uitkomt in de open ruime keuken. Vanuit de hal komt u in een open woon/eetkamer en de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De raampartijen rondom de living geven veel lichtinval en via de schuifdeuren komt u op het grote terras, waar het goed toeven is op de mooie lange avonden.

Als u teruggaat naar de gang, heeft u drie tweepersoonsslaapkamers ensuite en een aparte kantoorruimte met een trap die leidt naar de mainbedroom (in torenvorm). De ruime slaapkamer met eigen badkamer die voorzien is van een jacuzzi, douche en inloopgarderobe geeft je een prachtig uitzicht op de tuin, La Concha en de Aloha golfbaan. En in de verte zelfs de zee….

Als u naar het lagere niveau gaat heeft u twee slaapkamers en suite met toegang tot de tuin een wasruimte, een bioscoop met een pooltafel en nog een aparte badkamer. Ook is op dit niveau de wijnmuur. Aan de zijzijde van de villa bevindt zich het personeelsverblijf waar men gebruik kan maken van een slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken.
De garage biedt plaats aan twee auto’s. De tuin is volledig omheind, goed onderhouden met een buiten zwembad en een barbecue. De woning is gelegen aan een doodlopende weg in een zeer gewilde omgeving, slechts 5 minuten van Mercadona en Nueva Andalucia en 10 minuten van het strand.

R3851518

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
Geheel gerenoveerd in 2010
Woonoppervlakte
720
Perceeloppervlakte
1750
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
7