Penthouse met groen uitzicht - Honders Alting

Bekijk 15 beelden

Penthouse met groen uitzicht

Prijs op aanvraag

“When two become one, the result is fantastic”

Op een van de mooiste locaties in het centrum, met uitzicht naar het park, kunt u de eigenaar worden van dit exclusieve appartement van ruim 250 m² met alle denkbare luxe en een fantastische sfeer. Met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen is dit appartement verbouwd en opnieuw ingedeeld tot een fantastische woonbeleving met een ruim balkon, twee slaapkamers, twee badkamers en een home-office. Bij dit appartement horen maar liefst twee garageboxen, met genoeg plek voor uw auto, oldtimer en de fietsen. Met de lift gaat u vervolgens naar de vierde verdieping, waar u ervaart wat puur woongenot is …

HISTORIE EN LOCATIE
Het gebouw staat aan het Groot Paradijs, waarvan de naam afkomstig is van Landgoed Het Paradijs uit de 16e eeuw. Het landgoed bestreek het gebied gelegen tussen de Dommel, de Paradijslaan en de Wal. Op het landgoed stonden een landhuis, een koetshuis en stallen, omringd door tuin en grasland. In het begin van de vorige eeuw waren hier een melkinrichting en een textielfabriek gevestigd, die in de jaren 60 zijn gesloopt.
Ongeveer 30 jaar geleden is hier Residence Groot Paradijs gebouwd, op een prachtige plek in het centrum van Eindhoven. Het Van Abbemuseum, Parktheater, vele winkels, speciaalzaken, restaurants en uitgaansgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Verken de Grote en Kleine Berg, de bekende winkelstraten of loop naar het treinstation voor een bezoek naar alle windstreken in Nederland.

APPARTEMENTENGEBOUW
Loop via de autovrije straat naar de gezamenlijke entree met de brievenbussen, het bellentableau en de video-intercom. Via de trap en lift in de gemeenschappelijke hal zijn de parkeergarage en bergingen te bereiken. De entree van de parkeergarage is aan de Paradijslaan, die de Grote Berg met de Elzentlaan verbindt. In de parkeergarage heeft u de beschikking over twee ruime garageboxen, wat in dit complex uitzonderlijk is.

APPARTEMENT
Vanaf de lift is het maar een paar stappen naar de voordeur van dit prachtige appartement, waar luxe en design volop aanwezig zijn. U komt binnen in een prachtige ontvangstruimte, die in open verbinding met de keuken staat. Uw oog valt op het op maat gemaakte interieur, de prachtige kleuren en het trendy patroonbehang. Aan deze kant bevindt zich het luxe gastentoilet met fonteintje.
De keuken is een fantastische ruimte met grote ramen aan de zuidkant en een schuifpui naar het balkon. Uw oog valt op de prachtige keukenopstelling met een grote kastenwand en het kookeiland met zitgelegenheid. Het marmer heeft een prachtige, sterke adering en alle denkbare apparatuur van topkwaliteit is aanwezig.
Via het eetgedeelte, waar u in stijl kunt dineren, loopt u naar de woonkamer waar het wandmeubel zijn weg vervolgd. Designverlichting zorgt ervoor dat het behang de aandacht krijgt die het verdient en bij het tv-gedeelte valt uw aandacht op de ingebouwde haard. Als perfectie bestaat, dan hebben de interieurarchitect en de aannemer dit doel bereikt.
Aan de andere zijde van het appartement zijn twee slaapkamers, twee badkamers en een home-office. In al deze ruimtes ziet u op maat gemaakte kasten van topkwaliteit, waar ook ruimte is gerealiseerd voor de wasapparatuur. Beide slaapkamers hebben de beschikking over een eigen badkamer, waarvan een met dubbele inloopdouche. Er is gekozen voor moderne, veelal op maat gemaakte meubels en design sanitair met een verbluffend resultaat. Hier, in Eindhoven, heeft u iedere de beleving van een vijfsterrenhotel …

BALKON
Vanuit de woonkamer is het ruim 22 m² grote balkon op het zuiden te bereiken. Een brede zonneluifel zorgt voor schaduw en het uitzicht naar het park, grenzend aan rivier de Dommel en villapark Den Elzent, is van ongekende schoonheid. Hier hoor je nagenoeg geen stads geluiden, maar vooral vogels en het geluid van bladeren in de wind.

BIJZONDERHEDEN
– Fantastische locatie in het centrum van Eindhoven, direct aan een park
– Dubbel balkon van bijna 15 meter breed op het zuiden
– Gezonde Vereniging van Eigenaren
– Exclusief, zeer ruim appartement van ruim 250 m² met een maatwerk interieur
– Twee slaapkamers, twee badkamers en een home-office (mogelijk derde slaapkamer)
– Het appartementencomplex beschikt over een lift
– Camerabewaking bij de toegangen van het hele gebouw, inclusief parkeergarage
– Twee ruime garagebox, voorzien van elektra

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
251
Inhoud
781
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
2