Peratallada | Girona | Costa Brava - Honders Alting

Bekijk 26 beelden

Peratallada | Girona | Costa Brava

Vraagprijs
€ 1.660.000

Deze woning vertegenwoordigt een kans om de laatste eenheid van een exclusief nieuwbouwproject in Peratallada te kopen, een van de meest aantrekkelijke dorpen in de gouden driehoek van Empordà, uitgeroepen tot cultureel erfgoed, en op slechts 10 minuten van het strand.

De woning, dat volledig gelijkvloers is, is ontworpen door de bekende architect Damián Ribas, volgens het slow life-concept, dat perfect past bij de regio, ook wel het Toscane van Spanje genoemd. Met een oppervlakte van 263 m² op een perceel van 847 m² bestaat de villa uit 4 tweepersoonsslaapkamers en 4 badkamers, een open keuken-woonruimte, buitenruimte met een veranda van 29 m², een zwembad en een ruime garage van 24 m². De ontwikkelaar biedt de koper de mogelijkheid tot maatwerk en biedt flexibiliteit op het gebied van materialen, ruimtes, verdeling en voorzieningen, allemaal op het hoogste niveau. De charme van Peratallada ligt in de goed bewaarde middeleeuwse architectuur, met geplaveide straten, stenen huizen en een versterkt kasteel uit de 11e eeuw. Naast de historische schoonheid staat Peratallada ook bekend om de lokale keuken en culturele festivals die bezoekers van over de hele wereld aantrekken, evenals de nabijheid van enkele van de belangrijkste Costa Brava attracties zoals de prachtige baaien van Begur, Pals en top golfbanen. De luchthaven van Girona ligt op slechts 30 minuten afstand, evenals het treinstation van Girona, dat een verbinding vormt met Europa, en op meer dan 1 uur van Barcelona, waardoor het een gemakkelijk woon-werkverkeer is voor zowel nationale- als internationale kopers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In 2025 wordt gestart met fase 2 van dit project in het naastgelegen gelegen dorp, waar nog eens 24 tailormade villa’s worden verkocht. Alle mogelijkheden en prijzen zijn eveneens verkrijgbaar via ons kantoor.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2025
Woonoppervlakte
261
Perceeloppervlakte
847
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
4