Alcuzcuz | | Benahavís | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 34 beelden

Alcuzcuz | | Benahavís | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 12.700.000

Deze unieke, pas gebouwde, state-of-the-art villa bevindt zich op een heuveltop in het Alcuzcuz Natuurreservaat, slechts een 15 minuten rijden van Puerto Banús. Met maar liefst 12 ruime slaapkamers met eigen badkamers, biedt het huis meer dan genoeg luxe. Bijna alle woonruimtes leiden naar verschillende terrassen, waar gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving.

De hoofdkeuken is volledig uitgerust en biedt een eetkamer met panoramisch uitzicht, terwijl er ook nog eens 3 extra keukens verspreid zijn over de villa. Er is zelfs een aparte ruimte met een bioscoop, een dansvloer met bar en een professionele wijnkelder. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte met uitzicht, gevolgd door een ontspannende sauna.

Het personeel verblijft op een aparte verdieping, terwijl de ruime garage plaats biedt aan maar liefst 6 auto’s, met nog eens 6 op het buitenterrein. Het verwarmde oneindige zwembad wordt omringd door een prachtige tuin, waardoor een oase van rust ontstaat.

Wat deze villa echt onderscheidt, is het vermogen om volledig autonoom te functioneren. Met een zonnepark van 60 kW en opslagbatterijen voor 100 kWh wordt het huis zelfvoorzienend in elektriciteit. Bovendien wordt het voorzien van hoogwaardig artesisch water uit een eigen bron. Met geavanceerde Japanse oplossingen voor efficiëntie, een slimme thuisautomatisering en geïntegreerd beveiligingssysteem, is deze villa echt een meesterwerk van modern comfort en duurzaamheid. De villa is volledig gebouwd met de beste natuurlijke materialen, wat de basis vormt voor dit elegante en autonome thuis.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
1339
Perceeloppervlakte
3000
Aantal slaapkamers
12
Aantal badkamers
14