Banda Abao | Rif St. Marie | Curaçao - Honders Alting

Bekijk 22 beelden

Banda Abao | Rif St. Marie | Curaçao

Vraagprijs
€ 2.900.000

Gelegen in de exclusieve gated community van Coral Estate in de schilderachtige route naar Banda Abao ligt deze elegante oceanfront villa met privé strand Rif St. Marie 54.
De 5 slaapkamer-, 6,5 badkamer woning van ongeveer 900 m² beschikt over een zwembad met grote palapa, privé strand met lounge en dompelbad. De woning met marmeren vloer en een grote oprijlaan ligt op een perceel van 5.736 m² aan het water met rotsstrand en pier.
Elegante ijzeren poorten openen naar een statige met palmbomen omzoomde verharde oprijlaan langs de tuin, speeltuin en palapa. Een garage voor twee auto’s ligt tegenover een boothuis en in het midden een vijver die zich uitstrekt naar de hoofdingang. Het pad gaat over in een houten loopbrug en brug over een Koi-vijver naar de voordeur. Een elegante foyer leidt naar de woonkamer aan de linkerkant. Een gastenbadkamer bevindt zich aan de rechterkant, gevolgd door een wasruimte met airconditioning. De keuken zelf ligt tussen twee vleugels met een uitstekend uitzicht op de oceaan tijdens het koken. Tegen de achterwand zijn ingebouwde kasten met magnetron, oven en koelkast. Met uitzicht op het overdekte terras, het zwembad en de oceaan ligt het aanrecht met gaskookplaat en afzuigkap dat ook dienst doet als eetkeuken met ontbijtbar. Een zithoek ligt aan de linkerkant terwijl de formele eethoek zich aan de linkerkant bevindt.
De slaapkamers zijn verdeeld over de twee vleugels, een volledig gewijd aan de master bedroom, de andere vleugel met de overige slaapkamers aan de rechterkant. Een bibliotheek/study met toegang tot de tuin wordt gevolgd door de gang met zijn en haar inloopkast met volledige badkamer in het midden. Een douchecabine gaat gepaard met een dubbele wastafel, douchecabine en toilet. De slaapkamer ligt aan het eind met boogramen die uitzicht bieden op de tuin en de oceaan en een eigen toegang tot het overdekte terras. In de tegenoverliggende vleugel bevinden zich de overige 3 slaapkamers met eigen badkamer en het kantoor dat gebruikt wordt als slaapkamer. Alle kamers hebben airconditioning, uitzicht op de tuin, een inloopkast en een complete badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Net als de master in de tegenoverliggende vleugel heeft ook deze grote slaapkamer boogramen, uitzicht op de tuin en het zwembad en toegang tot het overdekte terras.
Het overdekte terras loopt van de ene vleugel naar de andere en biedt extra zit- en eetruimte. Een andere elegante houten loopbrug geflankeerd met LED-verlichting leidt naar het betoverende vrije zwembad met uitzicht op de Caribische Oceaan. Een grote palapa voor lounge en entertainment ligt ernaast, evenals een buitendouche. Een pad vanaf de palapa leidt u langs de gastenbadkamer waar zich de pompkamer bevindt naar de houten trap. Het privéstrand kan worden ingenomen in de schaduw van de palapa’s. Een zoutwater kinderzwembad is ook aanwezig. Voor zwemmers, duikers of vissers ligt een 8 m. lange pier vlakbij.

 

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
900
Perceeloppervlakte
5736
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
6.5