Sint Michielgestelseweg 1c - Honders Alting

Bekijk 43 beelden

Sint Michielgestelseweg 1c

Vraagprijs
€ 2.500.000

Stelt u zich eens voor dat u de eigenaar bent van Villa Leeuwenhof, een monumentale villa gelegen op een uitstekende locatie in de buurt van enkele van de meest aantrekkelijke steden van Nederland. Deze prachtige villa werd in 1900 gebouwd en vertoont Neogotische en Neorenaissance elementen die het gebouw een unieke uitstraling geven.

Villa Leeuwenhof heeft een perceel van maar liefst 11.410 m² en een woonoppervlak van 426 m². Het pand telt drie bouwlagen en heeft een globaal rechthoekige plattegrond met een plat dak met schilden, gedekt met leien. Het interieur is zorgvuldig bewaard gebleven en beschikt over een groot aantal originele elementen. Hoewel de villa zijn oorspronkelijke charme heeft behouden, moet deze wel gemoderniseerd worden. Dit biedt echter een enorme potentie voor de nieuwe eigenaar om de villa om te vormen tot een moderne, luxueuze woning. De investeringen die hierbij komen kijken zijn aanzienlijk, maar het resultaat zal het meer dan waard zijn.

De villa met zijn fraaie landschapstuin en zwembad ligt in een prachtige natuurlijke omgeving waaronder het nabij gelegen natuurgebied Haanwijk. Het is een prachtige omgeving met uitgestrekte landerijen, weilanden en bos. Het gebied is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt vele mooie wandel- en fietsroutes die u langs de vele historische kastelen en landgoederen in de omgeving voeren.

De tuin van Villa Leeuwenhof grenst direct aan het bos van kasteel Maurick waardoor er vanuit huis heerlijk gewandeld kan worden. De rivier De Dommel is vlakbij met aan de overkant (brug is in de buurt) het natuurgebied Haanwijk met uitgestrekte weilanden, bosschages en landerijen.

Alle voorzieningen van Vught zijn dichtbij en goed bereikbaar. Maar Villa Leeuwenhof biedt ook een gunstige ligging ten opzichte van enkele grote steden. Zo is het slechts 10 minuten rijden naar Den Bosch, een gezellige stad met een rijke geschiedenis en tal van bezienswaardigheden, zoals de Sint-Janskathedraal en de middeleeuwse Binnendieze. Daarnaast ligt Villa Leeuwenhof op ongeveer 25 minuten rijden van Eindhoven en 40 minuten rijden van Utrecht.

Kortom, Villa Leeuwenhof biedt niet alleen een prachtig pand met veel potentieel, maar ook een ideale locatie nabij enkele van de mooiste steden van Nederland en omgeven door schitterende natuur. De investeringen die nodig zijn om de villa te moderniseren zijn aanzienlijk, maar de mogelijkheden die deze unieke woning biedt zijn eindeloos. Wilt u deze kans niet missen? Neem dan contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van Villa Leeuwenhof.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
426
Perceeloppervlakte
11410
Inhoud
2272
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4

Locatie