Goldra - Honders Alting

Bekijk 11 beelden

Goldra

Vraagprijs
€ 2.800.000

Een traditionele villa op het zuiden met een prachtig uitzicht op zee, gelegen op de top van de Goldra-heuvel. Deze villa met 5 slaapkamers is ontworpen door een van de bekendste architecten in dit gebied, Jaime Coutinho en de werkzaamheden zijn al in volle gang door een respectabel lokaal bouwbedrijf.

De lay-out en en praktische stroom maakt gebruik van het uitzicht zowel op de begane grond, eerste verdieping en dakterras. Dit is een uitstekende gelegenheid om een sleutelklare villa te kopen en toch nog inspraak te hebben in de keuze van uw afwerkingen, kleurenschema’s en optionele extra’s. Bij het betreden van het pand door de elektrische poorten, de calcada oprit, de gespiegelde symmetrie van de linker en rechter gevels zijn esthetisch gesplitst door een dubbel volume overdekte entree manier. In de hal kijkend over de ruime woonkamer recht door grote raamschuifdeuren ziet u onmiddellijk de zee over het verwarmde overloopzwembad.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en de eetkamer. De eetkamer komt uit op een groot overdekt terras, naast de eetkamer is een pergola dineren terras geweldig voor Al Fresco onderhoudend. Ook op dit niveau zijn 2 slaapkamers met eigen badkamer en een studio appartement met eigen ingang, ideaal voor inwonend personeel, oudere kinderen of meer privé gasten. Er is een kantoor dat een gezellige knusse ruimte kan worden indien gewenst. Er is ook een lift naar alle 4 verdiepingen voor ouderen of gehandicapten.

Op de eerste verdieping hebben we de extra grote master suite en een andere royale ensuite slaapkamer, beide met walk-in kleedkamers. Beide slaapkamers hebben ongelooflijk uitzicht op zee en delen een ruim balkon. Daarnaast hebben beide badkamers ook een eigen gezellig balkon om het karakter te verhogen en te profiteren van het uitzicht. Nog een niveau hoger hebben we het dakterras waar u kunt kiezen wat te doen met te vermaken of te ontspannen voor spectaculaire zonsondergangen of glinsterende nachtlampjes over het landschap.

Tenslotte gaan we naar de kelder, waar zich een garage, wasruimte, wijnkelder, WC, en een opslagruimte bevinden die kan worden omgebouwd tot een speelkamer of bioscoop. Wederom een schitterende gelegenheid om direct te kijken hoe uw droomvilla wordt gebouwd en binnen deze prijs uw afwerkingen en kleuren te kiezen, alsmede extra items te selecteren afhankelijk van uw budget, bijvoorbeeld, de keuken en wasruimte is geheel uw keuze en andere optionele extra’s (lift, luiken, open haarden, tuin etc – wij kunnen u een complete lijst geven).
Deze woning is gelegen in de Goldra Urbanisation, die bestaat uit een cluster van mooie villa’s, velen met uitzicht op zee. De urbanisatie is ook zeer veilig en zeer gunstig gelegen – 5 minuten naar Loule en Mar Shopping (let op: er zijn geen uitzicht op dit complex!), minder dan 10 minuten naar Quinta do Lago en Vale Do Lobo Golf Resorts en 25 minuten naar Faro Airport.

REF-985

Details

Status
Verkocht
Woonoppervlakte
435
Perceeloppervlakte
2400
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
7

Locatie