Nueva Andalucia | Marbella | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 32 beelden

Nueva Andalucia | Marbella | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 3.495.000

Gelegen in het beveiligde Vasari Los Olivos biedt deze prachtige villa luxe en comfort op topniveau. Dicht bij alle voorzieningen en de prestigieuze golfbanen van Aloha, Los Naranjos, Las Brisas en La Quinta. Met 24-uurs beveiliging, is privacy gegarandeerd!

Entreehal leidt naar de lichte en open leefruimte, voorzien van vloer-tot-plafond ramen en directe toegang tot de overdekte en open terrassen en het privézwembad en de tuin. Volledig open leefruimte, eetgedeelte en volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur. De begane grond biedt ook een gastentoilet en twee gastenslaapkamers met eigen badkamers.

De bovenverdieping bestaat uit de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en kleedruimte, en nog een gastenslaapkamer met eigen badkamer. Toegang tot een ruim privéterras met een tweede zwembad en chill-out ruimte.

De ruime kelder beschikt over nog een gastenslaapkamer met eigen badkamer en biedt mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, zoals een fitnessruimte, wellnessruimte, thuisbioscoop, entertainmentruimte. Garage voor 3 auto’s.

Vloerverwarming overal, lift naar alle verdiepingen.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
514
Perceeloppervlakte
1455
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5.5