Vestdijk 234 - Honders Alting

Bekijk 72 beelden

Vestdijk 234

Vraagprijs
€ 650.000

Een oase van rust in het centrum van Eindhoven! De Medina is een eigenzinnig, speels ingedeeld appartementengebouw met veel groen aan de bekende Vestdijk, tussen de Smalle Haven en de Oude Stadsgracht. In dit prachtige gebouw, aan de rustige achterzijde, kun je wonen in deze stijlvolle A++ maisonnette met twee ruime slaapkamers, twee toiletruimtes, een patio en een groot terras voor een buitenruimte van bijna 70 m² groot! Bij de maisonnette hoort een vaste parkeerplek en ruime privé-berging in de ondergelegen parkeergarage op de begane grond.

De dynamiek van de bruisende binnenstad ligt aan je voeten, dus de auto kan vaak op de eigen plek in de parkeergarage blijven staan. Bij de bushalte recht voor het Medina-gebouw stoppen veel bussen, waaronder die naar de High Tech Campus en het ziekenhuis. Het Centraal Station is maar 5 minuten lopen en in de directe omgeving zijn vele restaurants, cafés, winkels en supermarkten voor de perfecte beleving van het wonen in de stad.

APPARTEMENTENGEBOUW
Het zeer goed onderhouden gebouw heeft meerdere ingangen om de maisonnette te bereiken. Op de linkerhoek van het gebouw bevindt zich de centrale entree met de video-intercom en brievenbus. Via de ruime lichte hal loop je naar de trap of de lift, om naar de derde verdieping te gaan. De verzorgde gang op de derde verdieping heeft skylight’s over de gehele lengte. In het midden van deze gang bevindt zich de entree naar de fraaie maisonnette waar je direct tot rust komt, weg van de drukte. Het enorme, groene terras biedt veel privacy en heeft een uitzicht om in te lijsten.

DERDE VERDIEPING
Open de voordeur naar de ruime hal op de derde etage, met aan de linkerzijde de trap naar de benedenverdieping. Aan de rechterzijde, naast de eerste toiletruimte, bevindt zich een nis die als garderobe gebruikt kan worden. De laminaatvloer ligt niet alleen in de hal, maar op bijna de hele etage.
De opvallend brede woonkamer met grote ramen en schuifpui heeft uitzicht op het groene terras en de benedenliggende patio. Zowel het zit- als het eetgedeelte heeft een ruime opzet, en biedt een leefruimte van ca. 37.5 m2
Via het eetgedeelte loop je naar de keuken, die grenst aan een inpandige inloopberging/provisieruimte. De lichte hoekopstelling met houtlook blad en achterwand biedt veel bergruimte en alle benodigde, recent vernieuwde apparatuur is ingebouwd. In de berging hangen vele planken om spullen op te bergen en er is ruim plek voor een extra koel-/vriescombinatie.

TWEEDE VERDIEPING
Volg de trap vanuit de hal naar de benedenverdieping gelegen op de tweede etage, waar je als eerste op een ruime overloop komt. Aan deze ruimte grenzen twee grote, fluisterstille slaapkamers, de badkamer, een separate tweede toiletruimte en een inpandige berging/waskamer. Ook op het merendeel van deze etage ligt laminaat en het geheel maakt een zeer goede indruk.
Beide slaapkamers van 18.7 m2 en 16 m2 hebben zicht op, en deuren naar de patio, waar een buitentrap naar het bovenliggende dakterras leidt. De grootste slaapkamer is ingericht als master bedroom en de tweede slaapkamer wordt thans gebruikt als werk-, sport-, kleed- en logeerkamer. Over veelzijdig gesproken!
De goed verzorgde badkamer is heel ruimtelijk ingedeeld met een ligbad, inloopdouche en twee wastafelmeubels. Naast de badkamer bevindt zich de tweede toiletruimte met fonteintje.

DAKTERRAS EN PATIO
Een grote schuifpui verbindt de woonkamer met het grote dakterras op het zonnige zuidwesten. Met het vele groen in beeld waan je jezelf buiten de stad, terwijl je toch in het centrum woont. Vanaf het terras heb je zicht op iconische gebouwen zoals de Sint Catharinakerk, de Admirant, het Stadhuis en het Van Abbemuseum.

PARKEREN EN BERGING
De inpandige parkeergarage op de begane grond biedt een ruime ingang voor eenvoudig parkeren. De vaste parkeerplek bevindt zich centraal in het gebouw, dichtbij de lift en privé-berging. De gunstige locatie zorgt voor snelle toegang tot de lift, die het dichtst bij de maisonnette, privé-berging, en de gezamenlijke fietsenstalling ligt. Dit is ideaal voor het doen van boodschappen en maakt de dagelijkse routine moeiteloos. De berging op de begane grond ligt dichtbij de parkeerplek en lift, betekent dat u nooit ver hoeft te lopen.

BIJZONDERHEDEN
– Toplocatie in het centrum van Eindhoven;
– Groot, zonnig dakterras met fraai uitzicht naar het groen;
– Vaste centrale parkeerplek in de parkeergarage op begane grond;
– Speels ingedeelde maisonnette op de derde en tweede verdieping;
– Twee ruime fluisterstille slaapkamers;
– VvE bijdrage € 000,- per maand;
– Energielabel A++;
– Buitentrappen worden binnenkort op kosten van de VvE vernieuwd.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
119
Inhoud
392
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1