Vista Royal | Jan Thiel | Curaçao - Honders Alting

Bekijk 27 beelden

Vista Royal | Jan Thiel | Curaçao

Vraagprijs
€ 2.200.000

In de gewilde wijk Vista Royal, een gebied dat populair is om zijn toeristische attracties en korte termijn huuraccommodaties, ligt deze eigentijdse villa Vista Royal Q9 met uitzicht op het water.

De opvallende woning met 6 slaapkamers en 6,5 badkamers beschikt over een zwembad, uitzicht over Vista Royal richting het strand van Jan Thiel en diverse loungeplekken. De recent gebouwde twee verdiepingen tellende woning van ongeveer 472 m² ligt op een kavel van 1.100 m².

Een elektrische poort en toegangsdeur openen respectievelijk naar de verharde parkeerplaats en het betegelde pad. Graven en palmbomen verwelkomen je bij de S-vormige gevel van de villa. Eenmaal binnen liggen aan de linkerkant vier slaapkamers met eigen badkamer, elk met eigen douchecabine, dubbele wastafel en apart toilet. Aan de rechterkant is de resterende slaapkamer, gelijkaardig in stijl, ook met ingebouwde kast en schuifdeuren naar de tuin. Drie bergruimtes, een gastenbadkamer en toegang naar de achtertuin en de tweede verdieping bevinden zich allemaal in de gang.

Via de met LED’s verlichte trap ga je naar de tweede verdieping. De open woonkamer en keuken bieden direct uitzicht op het overdekte terras, het zwembad en Vista Royal. De hoofdslaapkamer met directe toegang tot het zwembad en het overdekte terras heeft ook een ingebouwde kast, een eigen badkamer en uitzicht op Vista Royal. Terug in de open L-vormige ruimte is een woonruimte gevolgd door een eetruimte en vervolgens de keuken. Houten kasten in contrast met het witte design zijn voorzien van oven, vaatwasser en ingebouwde koelkast. Het kookeiland met uitzicht op het zwembad is voorzien van kastjes, een gootsteen en een inductiekookplaat.

Glazen schuifdeuren en ramen omzomen het overdekte terras, waardoor de hele tweede verdieping volledig uitzicht en buitengewone zonsondergangen heeft over Vista Royal. Buiten zitten, dineren en ruimte voor loungebedden vindt u op het zwembadterras van 90 m² plus.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
472
Perceeloppervlakte
1100
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
6.5