Voortsepad 6a - Honders Alting

Bekijk 58 beelden

Voortsepad 6a

Vraagprijs
€ 965.000

Zien is geloven!
Ondanks dat we ons best doen om deze woning zo goed mogelijk te omschrijven, móét je deze gezien hebben om te ervaren hoe uniek deze woning is.
In de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en Turnhout staat op een enigszins verscholen plek een magnifieke loft-woning met een unieke ligging waar optimale privacy gewaarborgd wordt. Meer dan 480 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over twee woonlagen en geïnspireerd op het loft-principe verleiden je tot een nadere kennismaking. Vanuit alle kamers heb je toegang tot de tuin met zwemvijver of het terras met een haast Caribische uitstraling. Ben je op zoek naar een uitstekend onderhouden, unieke villa met een ongekend hoog wooncomfort dan is dit wellicht jouw ‘thuis’.

Hilvarenbeek ligt te midden van een kleinschalig cultuurlandschap waardoor beekjes als de Roodloop, het Spruitenstroompje en de Hilver stromen. Er is een goede verbinding met de A58, A67 en het Belgische wegennet. Tilburg is ongeveer een kwartier rijden, Eindhoven 20 minuten en Turnhout bereik je binnen een half uur. Hilvarenbeek heeft een goed voorzieningenniveau met diverse winkels, basis- en middelbaar onderwijs, sportfaciliteiten en mooie natuur.

INDELING

BEGANE GROND
Op de begane grond zijn de functies slapen, werken en ontspanning gecombineerd. De grote kantoor-/hobbyruimte heeft een eigen toiletruimte en een kitchenette waardoor je apart van het woongedeelte kunt werken. Grote ramen aan drie zijden en openslaande deuren naar de tuin zorgen voor een aangename ruimte. Deze ruimte is thans ingericht als fitness- en werkruimte.
Het middelste gedeelte van de begane grond is ingedeeld met drie slaapkamers en een luxe badkamer. Vanuit alle slaapkamers geniet je volop van de tuin met zwemvijver en de privacy die je ervaart. De badkamer heeft alle wenselijke luxe en een doordachte indeling: van links naar rechts zijn er twee wastafels met wandkranen, een apart toiletgedeelte, dubbele douche en een ligbad.
Tenslotte de plek waar ontspanning centraal staat. De grootste ruimte is ingericht als bar-/ontspanningsruimte en heeft openslaande deuren naar de tuin. In de hoek van deze ruimte is een toiletruimte met portaal waar wederom duidelijk wordt dat de afwerking en materiaalgebruik van uitzonderlijk niveau zijn.

EERSTE VERDIEPING
Letterlijk wonen op niveau met grote ramen, schuine dakvlakken en open ruimtes; de eerste verdieping etaleert al haar schoonheid in de meest pure vorm. Via de brede trap met vide kom je in de prachtige woonkamer met een mooie gietvloer, uiteraard met vloerverwarming. De woonkamer is ingedeeld met een zitkamer, tv-kamer, een speelkamer en een eetkamer; ruim genoeg voor jou en je gezin en voor het ontvangen van gasten. Meerdere schuifpuien zorgen voor een goede verbinding met het overdekte terras en de haard tussen het zit- en het eetgedeelte doorbreekt de enorme lengte van 20 meter op een subtiele wijze.

Vanuit de eetkamer heb je toegang tot een hal met de cv-ruimte, toiletruimte en de woonkeuken. De trap in de hal leidt naar de kantoorruimte en slaapkamers op de begane grond alsmede de tuin met grote terrassen. De woonkeuken heeft een geheel eigen karakter dankzij de houten dakconstructie, houten vloer en de ramen met roedeverdeling. De luxe keukeninstallatie met alle denkbare apparatuur past perfect in deze keuken en er is plek voor een lange eettafel waar je volop geniet van al het moois dat je omringt.

EXTERIEUR
Aan het Voortsepad is parkeergelegenheid voor minimaal twee auto’s op eigen terrein. In het midden van de groen haag is de deur naar de L-vormige tuin met ruimschootse mogelijkheid om in de zon te zitten. Centraal in de tuin is de zwemvijver met twee grote terrassen; een plek om volledig tot rust te komen. Op de eerste verdieping is het grote, overdekte terras met een breed dakoverstek waar het tijdens een warme zomerdag aangenaam vertoeven is. Het is niet voor niets dat je deze architectuur met brede dakoverstekken aantreft in de Caribbean…

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
482
Perceeloppervlakte
664
Inhoud
1854
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Locatie