Waterloostraat 204 - Honders Alting

Bekijk 43 beelden

Waterloostraat 204

Vraagprijs
€ 645.000

UNIEK LUXE 6-KAMER APPARTEMENT AAN DE OEVER VAN DE MAAS
gelegen op de derde, vierde en vijfde verdieping ligt deze prachtige en unieke 6-kamer maisonnette. De hal met toiletruimte, woonkamer, eetkamer, werk-/slaapkamer en keuken met balkon liggen op de derde verdieping. Met een vaste trap bereikt u een overloop met een toiletruimte, badkamer, 2e slaapkamer met balkon en een prachtige multifunctionele 3e slaapkamer van ca.42 m². Op de bovenste woonlaag is de technische ruimte en nog een extra bergkamer/hobbykamer te vinden.

DE ENTREE TOT HET PARK
De entree tot het park Bij de ingang van het park is een stijlvolle elektrisch bedienbare toegangspoort met videofoon voor het gehele landgoed. Zo blijft het domein exclusief voor de bewoners en hun gasten. Het park waarin de woningen, appartementen, klooster en Villa Moubis met kapel liggen met zijn vele historische bomen, is eigendom van de bewoners. De Vereniging van Eigenaren voorziet in het onderhoud van het landgoed. Ieder huishouden op Domein Moubis betaalt hiervoor dezelfde maandelijkse parkbijdrage. Het park met het vele groen op Domein Moubis heet van oudsher Waterloopark. Er is een mooie afwisseling tussen dichte bebossing en open groene ruimtes. De landschaparchitect heeft het park in zijn oude glorie hersteld met behoud van de onder Limburgs Landschap authentieke beekrand en historische bomenrand langs de uiterwaarden van de Maas

ENTREE
Via de onder architectuur vervaardigde glazen hal welke in licht contrast staat tot het authentieke gebouw bevinden zich de postkasten, bellentableau met videofoon en doorgang naar het trappenhuis dat bereikbaar is middels een trap of een invalidelift. Eenmaal in het appartementencomplex zult u overweldigd worden door de behouden schoonheid en fraaie elementen waarbij de gemeenschappelijke ruimten ruim van opzet zijn. Elke verdieping is zowel via de lift als het trappenhuis te bereiken.

INDELING APPARTEMENT
Entree
Via een prachtige overloop met vloerbedekking, de oorspronkelijke glas-in-lood-ramen en fraai, bewerkte houten pilaren bereikt u de entree van het appartement. De ruime hal is voorzien van een meterkast, videofooninstallatie, garderobenis, toiletruimte, trapkast, berging met vloerverarmingsunit en trapopgang naar volgende verdieping.

Woonkamer
Unieke, ruime en sfeervolle woonkamer van ca. 45 m². De woonkamer heeft een vide en is voorzien van 3 prachtige raampartijen met de originele glas-in-lood ramen met luiken.

Werkkamer/bibliotheek/slaapkamer
Deze multifunctionele ruimte staat in half open verbinding met de woonkamer. Deze slaapkamer is ook ideaal te gebruiken als bibliotheek/werk-/speel- of televisiekamer. De hoge plafonds en de fraaie raampartijen maken deze ruimte en het gehele appartement tot iets unieks.

Eetkamer
Naast de woonkamer ligt de eetkamer met een fraaie raampartij en 2 Velux-dakramen. De kamer geeft een ruimtelijk gevoel door het hoge plafond en de via openslaande deuren bereikbare woon-eetkeuken.

Keuken
De keuken is gelegen aan de achterzijde en naar eigen wens en smaak in te delen. Via openslaande deuren is het overdekte balkon te bereiken.

Balkon
Het overdekte balkon is gelegen op het zuidoosten en heeft een prachtig uitzicht over het landgoed met parkachtige tuin.

4e verdieping:
Via een trapopgang betreedt u de overloop op de vierde verdieping met vloerverwarmingsunit, toiletruimte, twee ruime slaapkamers, een badkamer en de trapopgang naar de zolderverdieping (vijfde verdieping).

Slaapkamer 1
Fantastisch mooie en riante multifunctionele slaap-/werk-/sportkamer (ca. 35 m²), loungeruimte of bibliotheek met balustrade en prachtig zicht op de originele glas in lood ramen/luiken en fraai gestuukte koepel. Er zijn 2 zijramen met uitzicht op de multifunctionele ruimte en eetkamer een etage lager. De mogelijkheid bestaat om de kamer te splitsen, waardoor je een extra kamer creëert.

Slaapkamer 2
Sfeervolle kamer (ca. 15 m2) met originele houten toog, het raamkozijn met deur naar groot balkon is in dezelfde stijl als de toog gemaakt.

Badkamer
Nagenoeg geheel betegelde badkamer, welke naar eigen smaak verder in te delen is, voorzien van een radiator en raampartij uitkijkend op de galerij met prachtige raampartijen voorzien van glas-in-lood.

Vijfde verdieping
Via een vaste trap is de tweede woonlaag te bereiken met extra kamer en een berg-/wasruimte voorzien van een wtw-installatie (warmte terug win), cv-combiketel, vloerverwarmingsunit en aansluiting voor de wasmachine.

BIJZONDERHEDEN
– in het souterrain bevindt zich een ruime privéberging;
– bij dit appartement behoort twee eigen buitenparkeerplaatsen;
– mogelijkheid tot aankoop van een extra parkeerplaats;
– het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming;
– als bewoner wordt u ook mede-eigenaar “Park Waterloo”;
– maandelijkse VvE bijdrage is ca. € 468,89 (incl. reservering onderhoud, opstalverzekering, alle gemeenschappelijke koste waaronder schoonmaak- en energiekosten gemeenschappelijke ruimtes etc.)
– slechts 7 autominuten naar Venlo, binnen 3 minuten bent u op de snelweg A73
– in het complex worden meerdere appartementen van verschillende types aangeboden;

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
214
Inhoud
1000
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Locatie