Wilhelminalaan 14 - Honders Alting

Bekijk 33 beelden

Wilhelminalaan 14

Vraagprijs
€ 4.800.000

Design in optima forma! Op één van de mooiste locaties van Oisterwijk of misschien zelfs wel van Brabant is deze prachtige en unieke villa gesitueerd. De villa verkeert werkelijk in topconditie en gebouwd met maar één doel: Genieten!

Medio 2008 gaf de huidige eigenaar opdracht om een villa te ontwerpen, met een volstrekt eigen identiteit. Het kavel van ruim 12.000 m² bood hiervoor dan ook voldoende mogelijkheden. Met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen, werd de bouw gestart en daarmee werd een van de meest aansprekende villa’s voltooid.

BEGANE GROND
Bij binnenkomst van de villa, zal de eerste indruk bevestigd worden, die u op de oprijlaan al kreeg. De eerste indruk is namelijk zeer indrukwekkend. Vooral door de hoge hal van maar liefst 12 meter!

De gebruikte materialen, het vele daglicht en de hoogte van de vertrekken zijn zeer imposant. Bijzonder aan het ontwerp en inrichting, zijn de mate van huiselijkheid en sfeer die zijn gecreëerd is in de woning. Ondanks het strakke design wordt een warme sfeer geboden.

Vanuit vrijwel alle vertrekken heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende tuin. Maar de privacy in alle vetrekken is gewaarborgd. De woonkamer staat in open verbinding met de werkkamer en de woonkeuken. Het spreekt voor zich dat de keuken beschikt over alle mogelijke apparatuur. Zaken als een ruime, tweede keuken, inpandig bereikbare garage en een extra speel/TV-kamer zijn vrijwel vanzelfsprekend.

1e VERDIEPING
De eerste verdieping versterkt de eerder gemaakte indrukken. Ook weer veel daglicht en een unieke, maar praktische indeling. Met vier slaapkamers en twee badkamers, biedt deze etage alle voorzieningen voor een jong gezin. Het meest in het oog springt toch wel het gedeelte met de ouderslaapkamer kleedkamer en badkamer. Een prachtig uitzicht vanuit de slaapkamer wat eigenlijk onhollands is en u normaal alleen in een Hollywoodfilm ziet. De badkamer is completer en luxer dan velen zich voor kunnen stellen en het oudergedeelte wordt met de doorloop kleedkamer compleet gemaakt.

2e VERDIEPING
De tweede verdieping is ingedeeld met een vijfde en zesde slaapkamer, met eveneens een luxe badkamer. Op de tweede verdieping is tevens een ruime berging gecreëerd. De tweede verdieping biedt verder plaats aan een fitnessruimte, met wéér dat prachtige uitzicht over de tuin. Dit keer via bijna 4 meter hoge ramen.

LOCATIE
Wonen op deze locatie brengt al het goede samen. De locatie ligt te midden van de natuur, maar op geringe afstand naar scholen, winkel-, sport- en horecavoorzieningen. Wonen in een oase van groen en natuur, met een prachtige bezonning op het kavel en een gewaarborgde privacy, mag met recht uniek genoemd worden.

EXTRA PLUSPUNTEN:
• Voorzien van alle moderne technieken als domotica en een aardwarmte installatie
• 3 badkamers, voorzien van alle wenselijke luxe
• Fitnessruimte
• Studeerkamer
• Speelkamer/ TV-kamer voor thuisbioscoop
• Royale woonkeuken
• Inpandige garage met parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
• Het spreekt voor zich dat de villa met de beste materialen is gebouwd

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- en ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
211
Woonoppervlakte
570
Perceeloppervlakte
11.844
Inhoud
2500
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
3

Locatie