Zandstraat 16 - Honders Alting

Bekijk 24 beelden

Zandstraat 16

Vraagprijs
€ 895.000

 

Prachtig gelegen vrijstaande woning met grote schuur gelegen op een riant perceel van bijna een halve hectare (4.820 m2). Het huis is landelijk gelegen aan de rand van Moergestel, nabij de bossen en de natuur maar tevens op fietsafstand van het bruisende centrum van Oisterwijk.

BIJZONDERHEDEN
– Geweldige locatie!
– Robuuste vrijstaande woning die geheel gemoderniseerd dient te worden, maar zeker vele mogelijkheden biedt;
– Op het huidige moment zijn er drie slaapkamers en een kleine badkamer op de eerste verdieping aanwezig;
– De bergzolder is bereikbaar met een vlizo trap;
– Voorzien van een flinke vrijstaande schuur met geweldige mogelijkheden, zoals een thuiswerkplek, atelier, hobbyruimte of een klein beroep aan huis;
– Een prachtige locatie wanneer u houdt van het buitenleven, maar toch met alle voorzieningen en uitvalswegen in de directe omgeving;

BEGANE GROND
De woning is te betreden middels de entree, die aan de oprit-zijde van de woning is gesitueerd. In de entree zijn de trapopgang en de meterkast gesitueerd. Vanuit de entree bereikt men de woonkeuken en vervolgens de woonkamer.
De keuken staat in directe verbinding met zowel de woonkamer als de bijkeuken. Tevens is een kelder te betreden vanuit de keuken, ideaal voor opslag van proviand. De keuken beschikt over grote raamkozijnen waardoor er ruim voldoende daglicht binnen kan treden maar men ook prachtig zicht heeft over de (eigen) weilanden.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd, die allen bereikbaar zijn middels de overloop. De slaapkamers zijn van gemiddeld tot ruim formaat.
De badkamer beschikt over een douche, wastafel en is op natuurlijke wijze te ventileren.
Middels een vlizo trap is de bergzolder te betreden.

BUITEN
De woning is gelegen op een riant perceel, omgeven door een privacy-biedende tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden, waarmee er op ieder moment van de dag wel een zonnig plekje te vinden is in deze omvangrijke tuin.
De tuin kan nog naar geheel eigen wens aangelegd worden. Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar, zoals het creëren van een heerlijk terras direct grenzend aan de woning om heerlijk te tafelen, een zonneterras achterin de tuin en/of het aanleggen van een (zwem-)vijver.

Vanuit de tuin kijkt u prachtig weg over de weilanden, waardoor u veel rust, ruimte en vrijheid zult ervaren. Naast de privé-tuin biedt de locatie ook geweldige mogelijkheden voor het houden van paarden of andere hobbydieren.

Het object beschikt over een grote vrijstaande schuur met inpandige garage en berging, voorzien van diverse loopdeuren. De inpandige garage heeft openslaande garagedeuren welke ruimte biedt aan het parkeren van meerdere auto’s. In deze schuur zijn geweldige mogelijkheden voor het creëren van een thuiswerkplek, atelier, hobbyruimte of een klein beroep aan huis. De schuur is in spouw gebouwd en het dak voorzien van geïsoleerde dakplaten.

De woning is landelijk gelegen aan een relatief rustige straat, voorzien van een fietspad. De locatie is nabij de bossen en de natuur, maar tevens op fietsafstand van het bruisende centrum van Oisterwijk.

VERKOOPPROCEDURE
De woning zal worden verkocht middels inschrijving waarbij het biedingsproces via online bieden zal verlopen.
Er zijn twee kijkdagen waarbij u zich kunt aanmelden via ons kantoor. U krijgt dan een tijdslot van ons waarin u kunt komen kijken op de volgende kijkdagen:
WOENSDAG 16 februari van 12:00 tot 14:00
ZATERDAG 19 februari van 12:00 tot 14:00
Dinsdag 22 februari om 12:00 sluiting bieden online.
Wij informeren u graag hoe het proces “BIEDEN ONLINE” verloopt.

De woning zal gegeven de ouderdom “as is where is” worden verkocht. In de koopovereenkomst worden navolgende artikelen opgenomen:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplan-bepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Details

Status
Verkocht
Woonoppervlakte
118
Perceeloppervlakte
4820
Inhoud
350
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Locatie