Lo Pagan | Murcia | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 10 beelden

Lo Pagan | Murcia | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 289.950

Dit nieuwbouw wooncomplex biedt appartementen op de begane grond met een groot terras aan de voorzijde en een patio aan de achterzijde, evenals penthouses met een terras aan de voorzijde en een groot privé dakterras met pergola en zomerkeuken. Het complex ligt op slechts 350 meter van het strand.

De begane grond appartementen hebben een ruime woonkamer met eethoek, een volledig ingerichte keuken naast schuifdeuren die natuurlijk zonlicht binnenlaten, een familiebadkamer en twee ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer heeft. De penthouse-modellen hebben een trap naar de bovenste verdieping met een groot betegeld privéterras en een royale open woon- en eetkamer met een oversized keuken. Er zijn ook twee slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer heeft. Het penthouse heeft ook toegang tot een privé-daksolarium.

De feature woningen zijn inclusief alle interne en externe LED-verlichting, geïnstalleerde airconditioning, verwarmde badkamervloeren, een ingerichte keuken met inductiekookplaat, oven, vaatwasser, volledig meubelpakket en ondergrondse parkeergelegenheid. Optionele opslagruimten zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Alle bewoners kunnen genieten van een grote gemeenschappelijke tuin met zwembad.

Lo Pagan, gelegen aan de noordelijke rand van de Mar Menor, biedt prachtige stranden, fantastische winkels, restaurants en bars, een populaire jachthaven, watersporten, en activiteiten voor het hele gezin. De warme, ondiepe wateren van de Mar Menor maken het de perfecte en veilige plek voor kinderen om het hele jaar door te spelen. Het complex ligt op 30 minuten van de luchthaven Murcia – Corvera en 1 uur van de luchthaven Alicante.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
63
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2