Les Deveses | Denia | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 17 beelden

Les Deveses | Denia | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 114.500

Dit complex, gelegen op 400 meter van het strand Les Deveses de Denia, biedt een omgeving van grote landschappelijke schoonheid, geweldige recreatie- en sportattracties. Het bestaat uit vier gebouwen van drie verdiepingen, omringd door een weelderige tuin van palmbomen en aromatische planten.

De huizen zijn zorgvuldig ontworpen met de beste afwerkingen en materialen om een perfecte omgeving te creëren voor plezier en comfort. Ze bieden een exclusief, licht en comfortabel woongevoel met uitzicht op de eindeloze stranden van fijn zand en de majestueuze berg Montgó. Je hebt de keuze uit studio’s tot appartementen met 3 slaapkamers, allemaal klaar om in te trekken en met prijzen vanaf 93.700 euro.

In de omgeving vind je restaurants met Michelin-sterren, golfbanen, paardrijden en adembenemende zonsondergangen aan de kust. Dit wordt aangevuld met huizen van grote architectonische en constructieve kwaliteit.

De kenmerken van dit complex omvatten een tuin, een gemeenschappelijk zwembad, een afgesloten omgeving, parkeerplaatsen, een lift, airconditioning, en terrassen. De locatie is ideaal voor diegenen die willen genieten van het kustleven, met het strand op slechts 400 meter afstand.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
45
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1