Gran Alacant | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 23 beelden

Gran Alacant | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 280.000

Een indrukwekkend nieuwbouwproject van 120 appartementen in Gran Alacant. Dit residentiële complex is ideaal gelegen vlakbij het natuurpark van Clot de Galvany en op korte afstand van de prachtige stranden van Carabassí.

De appartementen, met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, zijn zorgvuldig ontworpen en genieten van een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes, de natuurlijke omgeving of de zee. Het complex beschikt over een zwembad en privétuinen, evenals een ondergrondse parkeergarage, berging, tuinzones en een speeltuin voor kinderen. Elk appartement is gebouwd volgens een zeer hoge standaard en biedt een comfortabele en moderne woonomgeving.

Gran Alacant is perfect gelegen tussen de steden El Altet en Santa Pola, met prachtige zandduinenstranden in de buurt. Deze snel ontwikkelende stad ligt op slechts 10 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante en herbergt twee van de mooiste stranden aan de Costa Blanca – de Carabassi. Gran Alacant is een rustige en vredige plek om te wonen of uw vakantie door te brengen, met weinig verkeer en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Kenmerken:

– Tuin
– Omheind
– Aantal parkeerplaatsen: 1
– Nabij scholen
– Airconditioning: vooraf geïnstalleerd
– Dubbele slaapkamers: 3
– Nabij winkelcentrum
– Gemeenschappelijk zwembad
– Locatie: kust, urbanisatie
– Nabij kinderparken
– Lift
– Bruikbare bouwruimte: 78 m²
– Strand: 800 meter
– Terras: 12 m²

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
88
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2