Benijófar | Pueblo | Alicante | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 6 beelden

Benijófar | Pueblo | Alicante | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 265.000

Welkom bij dit prachtige nieuwbouw residentieel in de rustige omgeving van Benijofar. Dit residentiële complex bestaat uit 15 woningen, verdeeld over 5 per verdieping, met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De penthouses bieden ook een groot privé solarium van 75,00 vierkante meter, compleet met een toilet en pre-installatie voor een keuken, waar u kunt genieten van de prachtige zomer zonsondergangen.

Daarnaast beschikt het residentiële complex over een ruime groene zone met een zwembad voor alle eigenaren, evenals parkeergelegenheid en opslagruimtes.

Benijofar is een charmant dorp met een schilderachtige kerk en alle benodigde voorzieningen, waaronder supermarkten, apotheken, banken, restaurants en een prachtig natuurpark, allemaal binnen handbereik van de villa’s. Bovendien bevinden zich verschillende golfbanen in de buurt, evenals waterparken in het nabijgelegen Rojales en Torrevieja.

De beste stranden van Guardamar liggen op slechts 10 minuten rijden met de auto, met meer dan 11 km aan witte zandduinen en kristalhelder water. Benijófar ligt op slechts enkele minuten van de N-332 en de AP-7, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Bovendien ligt het op slechts 30 minuten van de luchthaven van Alicante en op 10 minuten van de stranden van Guardamar en Torrevieja.

Kenmerken:

– Omheind
– Parkeerplaatsen: 1
– Nabij golfbaan
– Nabij scholen
– Airconditioning
– 3 slaapkamers
– Groene zone
– Nabij winkels
– Gedeeld zwembad
– Locatie: Kustregio
– Lift
– Afstand tot strand: 9km
– Oppervlakte van het terras: 37 m²

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
94
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2