Hendrik Veenemanstraat 55 - Honders Alting

Bekijk 55 beelden

Hendrik Veenemanstraat 55

Vraagprijs
€ 2.495.000

Welkom aan de Hendrik Venemanstraat 55, Een villa waar luxe samengaat met comfortabel leven. Gelegen in het mooiste deel van Son, vlakbij het bruisende Brainport Eindhoven, biedt deze Engelse landhuisstijl villa het beste van twee werelden: rust en natuur met snelle toegang tot stadsvoorzieningen en vervoersverbindingen.

Stel u voor: thuiskomen via een oprit met een authentieke Engelse poort uit 1850, waar koperen lantaarns en een statige voordeur u begroeten. Toch is dit pas het begin van uw verhaal in een huis dat stijl en kwaliteit ademt.
De villa zelf is een meesterwerk van ruimte en licht, ondanks zijn op het eerste gezicht klassiek ogende vormen is het helemaal ontworpen voor het moderne gezinsleven. De trap en de centrale lift verbinden alle vier de woonlagen, waardoor het huis ook op lange termijn toegankelijk en comfortabel blijft voor iedereen.

De begane grond is het hart van het huis, met een uitnodigende ontvangsthal, een ruime woonkamer met speelse erkers en zicht op de tuinen, en een grote woonkeuken waar voor een gezin gezelligheid en culinair genot samenkomen.
De woonkeuken, met zijn landelijke Engelse charme, is de perfecte plek voor familiediners en huiswerkavonden. Het AGA fornuis en de ruime eettafel vormen het middelpunt van deze ruimte, terwijl een gashaard zorgt voor extra sfeer. En in de zomer vormt het grote tuinterras een prachtig verlengstuk van de keuken.

Boven vindt u een oase van rust in de slaapvertrekken. De hoofdslaapkamer, met een eigen sfeervolle gashaard, badkamer en-suite en een garderobekamer, is uw privétoevluchtsoord. De overige slaapkamers zijn elk uniek en bieden ruimte en privacy voor elk gezinslid.

De kelderverdieping is een speelparadijs voor jong en oud. Een zwemspa, een wijnkelder en een feestruimte in café-stijl bieden eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en entertainment. De autoliefhebber komt ook aan zijn trekken met een parkeerkelder die plaats biedt aan zes auto’s.

De tuin rondom het huis is een groen paradijs, perfect voor zonnige middagen, tuinfeesten of gewoon om even rustig te ontsnappen aan de drukte van alledag. De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, biedt volop privacy en zon.

Dit huis is niet zomaar een woning, het is een levensstijl voor het gehele gezin. Een plek waar luxe en functionaliteit hand in hand gaan, waar elk gezinslid zijn eigen plekje vindt, en waar herinneringen worden gemaakt. Bent u er klaar voor om dit huis uw thuis te noemen?

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
626
Perceeloppervlakte
1825
Inhoud
2958
Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2

Locatie