Hoge Duinlaan 18 - Honders Alting

Bekijk 14 beelden

Hoge Duinlaan 18

Vraagprijs
€ 5.000.000

Deze Villa overklast niet alleen de eisen van de meest veeleisende woningzoeker, maar vervult ook de wensen van de meest veelwensende zoeker. Sterker nog, deze Villa biedt zaken waarvan wij niet eens wisten dat je ze kunt wensen. Deze Villa is een nieuwe dimensie in exclusief wonen.

Een aantal highlights mogen niet onvermeld blijven. Zo beschikt de Villa over de modernste technieken ten aanzien van duurzaamheid en comfort. U moet daarbij denken aan aardwarmte en maar liefst 110 zonnepanelen.
Een “drivethrough” tunnelt onder het westelijke duin naar een grote carport met plaats voor een ruime collectie auto’s. Een 25 meter lang binnenzwembad in souterrain én buitendompelbad met in hoogte verstelbare bodem, geven een indruk van de hoge mate van luxe.

We hebben getracht de Villa te vangen in foto’s of tekst, maar hoeveel tekst of foto’s we ook laten zien, het is onmogelijk de kwaliteit en sfeer over te brengen anders dan deze te ervaren. De werkelijke klasse en het vakmanschap achter de constructie en het ontwerp kunnen alleen volledig worden gewaardeerd door een persoonlijk bezoek aan deze unieke woning.

Gegeven de hoge mate van exclusiviteit van deze Villa delen we uitgebreide informatie graag met u na een persoonlijke kennismaking. Wij verzoeken u contact op te nemen met ons kantoor.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2012
Woonoppervlakte
779
Perceeloppervlakte
6894
Inhoud
3879
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5

Locatie