Holleneind (Bouwkavel) - Honders Alting

Bekijk 14 beelden

Holleneind (Bouwkavel)

Prijs op aanvraag

Verken deze weidse en prachtig gepositioneerde bouwkavel, met een oppervlakte van ongeveer 2.145 m2 en een genereus bouwvlak!

Het uitgestrekte bouwvlak opent unieke perspectieven voor de verwezenlijking van uw droomwoning, waarbij u zelf de regie hebt over de plaatsing, vorm, stijl en materialen. Binnen de contouren van het bestemmingsplan kunt u samen met uw architect en aannemer uw woning vormgeven.

Deze aanzienlijke bouwkavel van circa 2.145 m2, met een riant bouwvlak van zo’n 35 x 60 m, biedt een uitgelezen kans voor de ontwikkeling van een ruime vrijstaande woning met optimale privacy en een onbelemmerd uitzicht over het uitgestrekte eigen terrein. Het bouwvlak beslaat ongeveer 15 x 21 m, waardoor er diverse opties zijn voor de positionering met goede lichtinval en een zonneterras.

Gunstig gelegen aan het Holleneind, in de nabijheid van essentiële voorzieningen in Haaren en het schilderachtige buitengebied, biedt de kavel tevens vlotte toegang tot faciliteiten in Oisterwijk, Tilburg en ’s-Hertogenbosch via de nabijgelegen N65.

Een landschappelijk inpassingsplan is van toepassing, met een beukenhaag aan de voorzijde en een hakhoutbosje/houtwal aan de achterzijde. De verantwoordelijkheid voor de realisatie hiervan ligt bij de koper.

De kavel is ontstaan na de sanering van een voormalig varkensbedrijf, wat heeft geresulteerd in een prachtige woonomgeving aan de rand van het weelderige dorp Haaren. De huidige status van het bestemmingsplan moet nog definitief worden vastgesteld.

Met een lengte van ongeveer 60 m en een breedte van circa 35 m biedt deze bouwkavel tal van mogelijkheden voor de creatie van een vorstelijke woning met een panoramisch uitzicht over de omliggende weilanden.

Laat uw droomwoning verrijzen en bepaal zelf de vormen, stijl en materialen, binnen de toegestane grenzen van het bestemmingsplan.

Wij staan graag voor u klaar om uitvoerig met u te spreken over de talloze perspectieven die deze kavel biedt!

Details

Status
Beschikbaar
Perceeloppervlakte
2145

Locatie