Hondsbergselaan 3 Oisterwijk - Honders Alting

Bekijk 44 beelden

Hondsbergselaan 3 Oisterwijk

Vraagprijs
€ 2.750.000

Een oase van rust en ruimte op één van de mooiste locaties van Oisterwijk. Verscholen achter het groen, aan het einde van een oprijlaan, staat deze vrijstaande villa met de uitstraling van een landhuis uit Amerika, architect Hans Nouwens. Dit is een fantastisch familiehuis met 6 slaapkamers, 2 badkamers en een fraai ingedeelde leefruimte op de begane grond. Het perceel van 4.680 m² heeft een uitstekende bezonning en biedt optimale privacy.

U woont aan de rustige Hondsbergselaan aan de zuidkant van Oisterwijk, waar het prachtige bos- en vengebied begint. Aan de oneven kant van deze laan staan slechts 3 villa’s (nummer 1, 3 en 7), waarmee het exclusieve karakter gewaarborgd is. Basis- en middelbaar onderwijs, sport, natuur en het centrum van Oisterwijk zijn binnen handbereik waardoor dit met recht een zeer populaire plek is om te wonen. Oisterwijk heeft een uitstekende ligging ten opzichte van Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Zo heeft u alle voordelen van de stad in de nabijheid en woont u in Oisterwijk op een fantastische locatie, omringd door natuur.

INDELING

BEGANE GROND
Vanaf het moment dat u uit de auto stapt, geniet u van deze bijzondere plek. Aan de voorzijde is de overdekte entree, die toegang geeft tot de fraaie hal met vide. Aan de linkerzijde van de hal zijn de garderobe en de dubbele toiletruimte met portaal. Mooie elementen zijn het stucwerk in mooie vormen en de trapopgang.

Vanuit de werkkamer kunt u genieten van een mooi uitzicht op de voortuin. Deze ruimte leent zich perfect voor rustig werken vanuit huis. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor gebruik als praktijkruimte, speelkamer of atelier.
De aangrenzende woon-/eetkamer is voorzien van een mooie haardpartij en is een aangename ruimte. Het biedt uitzicht op de tuin vanaf drie zijden, waarbij de meeste ramen zich aan de zuid- en westkant bevinden, waardoor er veel natuurlijk licht de kamer binnenvalt. Dubbele deuren verbinden de woonkamer met de eetkamer en de aangrenzende keuken. De keuken is voorzien van een op maat gemaakte U-vormige opstelling met een natuurstenen blad en inbouwapparatuur.

Verrassend is de trap in de kelder die toegang geeft tot de speel-/muziekkamer en bijkeuken. Zo heeft deze villa een grote leefruimte, waar de verschillende gebruiksfuncties subtiel van elkaar gescheiden zijn. De bijkeuken met de opstelling van de wasapparatuur zorgt voor een inpandige verbinding met de garage. Aan de achterzijde, naast de tv-kamer, is een berging die van buitenaf bereikbaar is.

SOUTERRAIN
Achter een van de deuren in de hal is een trap die leidt naar de sta-hoge wijn-/provisiekelder met tegelvloer.

EERSTE VERDIEPING
Niet alleen op de begane grond, maar ook op de bovenverdieping is dit het perfecte familiehuis. Er zijn maar liefst vier slaapkamers, een gasten-badkamer, aparte toiletruimte en een berging in het rechterdeel. De linkervleugel is ingedeeld met een slaapkamer, tussenhal, een tweede badkamer en de master bedroom met kleedruimte.
Op de overloop ziet u stucwerk, een mooie doorgang naar de linkervleugel en een grote schuifpui naar het dakterras. De gasten-badkamer is heel ruimtelijk ingedeeld met een douche, wastafelmeubel en een ligbad. In de tweede badkamer ziet u dezelfde faciliteiten, aangevuld met een toilet en bidet.

ZOLDER
In de nok van de villa zijn twee bergzolders.

EXTERIEUR
De villa wordt omringd door een prachtige tuin die een gevoel van weelde uitstraalt. Het perceel van 4.680 m² is gesitueerd op het zuiden en waarborgt optimale privacy. Aan twee zijden grenst de tuin aan het bos, dat zicht uitstrekt tot aan het riviertje de Reusel. Op een verscholen plek staat een vrijstaande berging, die onder andere ruimte biedt aan het tuingereedschap. Het frisgroene gazon, de bomen, bosschages en terrassen zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

BIJZONDERHEDEN
– Fantastisch perceel van 4.680 m², grenzend aan het bos;
– Zes slaapkamers en twee badkamers;
– Zeer grote leefruimte op de begane grond;
– Exclusieve villa met veel wooncomfort en uitstekende isolatie;
– Energielabel B.

Details

Status
Private sale
Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
427
Perceeloppervlakte
4680
Inhoud
1026
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2

Locatie