Irenelaan 6 - Honders Alting

Bekijk 3 beelden

Irenelaan 6

Vraagprijs
€ 1.250.000

Stijlvol wonen op een toplocatie in de villawijk van Aalst/Waalre, om de hoek van het bos en tennisvereniging Eeckenrode. Deze splitlevel villa op 2875 m² eigen grond staat op de hoek van de Irenelaan en Dennelaan, waardoor u veel privacy ervaart. De villa, gebouwd in 1952, heeft een ruimtelijke indeling met drie slaapkamers, twee badkamers, een kleedruimte en een woonkamer met optimaal tuincontact. Voor uw auto en andere voertuigen heeft u de beschikking over een dubbel, inpandige garage en een dubbele, vrijstaande garage.
De ligging in uitstekend in een rustige woonomgeving, waarbij het perceel een fraaie hoekligging heeft. Het bos is een fantastische plek om te wandelen en de tennisclub heeft een jeugdafdeling voor kinderen vanaf 6 jaar. Verder woont u in de nabijheid van het gezellige dorpscentrum, scholen en sportaccommodaties. De situering ten opzichte van de A2/A67, de Genneper Sportparken, High Tech Campus en het centrum van Eindhoven zorgt ervoor dat u op een zeer strategische plek woont.

INDELING
BEGANE GROND
Vanaf de oprit loopt u via een brede trap naar de entree van deze villa. De hal met splitlevel indeling is een statige ontvangstruimte die in verbinding staat met het gastentoilet en de woonkamer. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de zonligging, want de woonkamer heeft grote ramen aan de oost-, zuid- en westzijde. Blikvanger is de grote, klassieke schouw met open haard bij het zitgedeelte.
Bij het eetgedeelte is een doorgang naar de keuken, waar de avondzon naar binnen valt. De lichte hoekopstelling met inbouwapparatuur biedt de mogelijkheid om naar eigen smaak uw droomkeuken te realiseren. Een portaal verbindt de keuken met de achtertuin.

SOUTERRAIN
In het souterrain zijn een ruime zit-/slaapkamer met badkamer, de wijnkelder en een dubbele garage. Vanuit de zit-/slaapkamer kijk u naar de achtertuin, die u dankzij de buitendeur direct kunt bereiken. De badkamer is ingedeeld met een douche, toilet en wastafelmeubel.

EERSTE VERDIEPING
Volg de trap naar de bovenverdieping, waar drie slaapkamers en een badkamer zijn. De twee grootste balkons hebben een eigen balkon en de derde slaapkamer is ingericht als kleedruimte. Grote ramen zorgen voor waanzinnig uitzicht naar de prachtige tuin. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, toilet en een wastafelmeubel.

EXTERIEUR
Rondom de villa ligt een goed onderhouden, parkachtige tuin met een uitstekende zonligging. De woonkamer is, net als het portaal bij de keuken, gesitueerd op tuinniveau. Ook vanuit de zit-/slaapkamer in het souterrain is de tuin goed bereikbaar.
Hoge bomen zorgen voor aangename beschutting en op een verscholen plek staat de perfecte speelplek voor de (klein)kinderen. Aan de voorzijde geven de oprijlaan, het pad met poortje en de hoge bomen ervoor dat deze villa een statige uitstraling heeft. Verrassend is de dubbele garage op het achterste deel van het perceel met een eigen entree aan de Dennelaan.

BIJZONDERHEDEN
– Fraai, omheind hoekperceel met veel privacy;
– Slaapkamer met badkamer in het souterrain (gastenverblijf/au-pair);
– Twee slaapkamers, een kleedkamer en tweede badkamer op de bovenverdieping;
– Dubbele, inpandige garage en een dubbele, vrijstaande garage;
– Energielabel E.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
178
Perceeloppervlakte
2875
Inhoud
797
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Locatie