Jan Sofat | Curaçao - Honders Alting

Bekijk 19 beelden

Jan Sofat | Curaçao

Vraagprijs
€ 3.500.000

Gelegen in de yachting gesloten community van Jan Sofat, ligt deze intrigerende villa met zwembad op de derde verdieping en schilderachtig uitzicht over het Spaanse Water; Jan Sofat 237.

De 7 slaapkamer-, 5 badkamer- en 2 gastenbadkamers tellende woning van ongeveer 705 m² is verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt over een gastenverdieping met 4 slaapkamers & 2 studio’s met dompelbaden, een jacuzzi op de tweede verdieping en de hoofdslaapkamer bovenverdieping met doorkijkzwembad. De eigentijds ontworpen villa is momenteel in aanbouw op een perceel van 855 m² met een carport voor drie auto’s en een extra parkeerplaats.

De woning is toegankelijk via een van de drie elektrische poorten, de hoekingangen leiden naar de carport aan de achterzijde terwijl de middelste poort leidt naar de extra parkeerplaats aan de voorzijde. Alle parkeerplaatsen sluiten aan op de entree met wenteltrap. De eerste verdieping heeft twee vleugels met 2 slaapkamers met volledige badkamers en een wasruimte aan de achterzijde. De 2 studio’s aan de voorzijde, elk meer dan 45 m², hebben hun ingang naar hun overdekte terras met dompelbad, natte bar en tuin.

De hoofdingang van de residentie bevindt zich in het midden van de eerste verdieping, waar een wenteltrap u naar de tweede verdieping brengt die gebouwd is voor entertainment. Maar voordat u op het tweede niveau landt, onthult een rond raam al het uitzicht op het Spaanse Water. Het schilderachtige uitzicht op de baai is later in volle zicht door de ramen van vloer tot plafond van de open, twee verdiepingen hoge woonkamer van 5,1 m hoog. De keuken, handgemaakt van eikenhout heeft extra voorzieningen zoals een Bora afzuigkap en wijnkoeler. Binnen de volledig uitgeruste l-keuken vindt u ook een kookeiland tegenover een grote l-vormige ontbijtbar. Grenzend aan de keuken is een entertainmentruimte die toegang heeft tot het terras met glazen vouwdeuren.

Het terras heeft een onderscheidend ontwerp waarbij het unieke doorkijkzwembad boven de lounge gedeeltelijk bedekt wordt door een lichtshow van rimpelingen. Hier vindt u een natte bar compleet met wastafel, koelkast, televisie, geluidsinstallatie naast de zithoek en het jacuzzi. Het terras strekt zich uit tot een serre met panoramisch uitzicht op het Spaanse Water. Terug in de woonkamer ontdekt u nog een terras op het oosten, compleet met parasols en een eethoek om de schilderachtige Tafelberg vast te leggen.

Tot slot brengt de wenteltrap u naar het derde niveau van de hoofdslaapkamer. Als u op het l-vormige terras landt, liggen het zwembaddek en de hoofdslaapkamer een paar stappen verderop. Glazen ramen en schuifdeuren openen naar de hoofdslaapkamer met bed met uitzicht op het zwembaddek. Daarachter ligt de grote dubbele regendouche en, in een hoek, het aparte toilet met dubbele wastafel. Een doorloopkast completeert de en suite master bedroom. Het overdekte terras met aan de ene kant een loungehoek en aan de andere kant twee buitendouches, strekt zich verder uit uit de schaduw. Met uitzicht op de Jan Sofat Marina en de inham van het Spaanse Water ligt het zwembad van 8 bij 5 meter.

Het zwembad is uniek, omdat het een glazen bodem heeft voor een inspirerend uitzicht onder water.

Deze Jan Sofat villa heeft energiebesparende voorzieningen zoals 26 zonnepanelen. Er is een intercomsysteem en een geluidsinstallatie aanwezig. Bovendien is elke kamer uitgerust met een airco-wandunit.

De vereniging van huiseigenaren kost 250 ANG per maand.

 

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
705
Perceeloppervlakte
855
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
5