Kleine Eyssel 20 - Honders Alting

Bekijk 29 beelden

Kleine Eyssel 20

Vraagprijs
€ 840.000

Deze ruime en luxe afgewerkte villa in hoevestijl is gelegen op een rustige locatie nabij de dorpskern van Meerle. Gunstige ligging voor diverse uitvalswegen zoals E19 en vlotte verbinding naar Ulvenhout/Breda.

INDELING
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet en trap naar verdieping. Toegang tot een bureelruimte. Wanneer u de leefruimte betreedt, ervaart u direct de ruimte en het contact met de tuin. Deze leefruimte bestaat uit een eetkamergedeelte palend aan de leefkeuken en een zithoek. Hier is een gashaard aanwezig. De leefruimte heeft aan voor en achterzijde grote raampartijen met zicht op en toegang tot tuin en terrassen. Aan de achterzijde van de villa is het terras grotendeels overdekt en afgesloten met orangerieramen. Hier werden professionele terrasverwarmers voorzien. De keuken is voorzien van alle wenselijke toestellen en heeft een rechtstreekse toegangsdeur. Tevens is vanuit de keuken de bijkeuken/wasplaats bereikbaar.
Relaxruimte/tweede leefkamer.
Vanuit de eerder genoemde leefruimte heeft u toegang tot een tweede living met bijzondere eigenschappen. Deze leefruimte was origineel bestemd als inpandige garage of kantoorruimte maar werd omgevormd tot een relaxruimte met open vide naar de bovengelegen fitnessruimte. Deze relaxruimte is voorzien van een gashaard alsook een apart gedeelte welke is ingericht als degustatiekamer voor de wijnliefhebber.
Zowel vanuit de relaxruimte als rechtstreeks van buitenaf is de hondenkamer bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
De nachthal geeft toegang tot twee logeerkamers en een volledig uitgeruste badkamer. Ruime mastersuite met dressing en ingerichte privatieve badkamer. Vanuit de mastersuite toegang tot de fitness en wellness ruimte welke met de open vide (tevens een spiltrap) in verbinding staat met de eerder genoemde relaxruimte. De fitness is voorzien van een Finse sauna en open douche.

TWEEDE VERDIEPING
Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping welke momenteel dienst doet als atelier en bergruimte.

KELDER
Vanuit de wasplaats toegang tot een bergkelder.

GARAGE/CARPORT
Aangezien de inpandige garage heden een andere functie heeft, werd een carport voorzien waar eenvoudig drie auto’s kunnen worden geparkeerd. De oprit en parking biedt voldoende ruimte voor meerdere auto’s.

BUITEN
Dit fraaie eigendom is gelegen in een landelijke omgeving. Het royale perceel geeft veel privacy en vrijheid. De aangelegde tuin biedt zowel bloemperken en hagen alsook een groot gazon en een weiland-gedeelte. Het volledige eigendom is omheind en voorzien van een automatische toegangspoort.

PAARD AAN HUIS
Dankzij het ruime perceel en de aanwezigheid van een bijgebouw met twee paardenstallen is dit een ideaal eigendom voor de paardenliefhebber!

BIJZONDERHEDEN
Deze karaktervolle hoeve werd oorspronkelijk gebouwd in 1937. In 2003 werd het eigendom volledig gestript en opnieuw ingericht. In 2012 werd nogmaals verbouwd en verbeterd.
Onder de vele mogelijkheden zoals wonen met paarden of kantoor aan huis is er ook een mogelijkheid voor kleinschalige camping of bed and breakfast!
Deze villa biedt u alle hedendaags comfort en luxe zonder tekort te doen aan de karaktervolle eigenschappen van deze hoeve.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
225
Perceeloppervlakte
10000
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2