La Garde Freinet | Grimaud | Golf van Saint Tropez - Honders Alting

Bekijk 26 beelden

La Garde Freinet | Grimaud | Golf van Saint Tropez

Vraagprijs
€ 1.950.000

Uitzonderlijk landgoed op 20 minuten van Saint-Tropez

Prachtige eigentijdse villa in een rustige omgeving dichtbij het dorp La Garde-Freinet, in de Golf van Saint-Tropez, met prachtig uitzicht.

Deze villa van 275 m² is gebouwd op een terrein van 2 HA en beschikt over aangelegde tuinen en een natuurstenen zwembad van 100 m² met een waterval.

Op het niveau van de entree bestaat de villa uit het volgende: een hal met gastentoilet, een ruime woonkamer met balkenplafond en een openhaard, die toegang geeft tot mooie terrassen aan elke kant van de woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een aangrenzende eetkamer en een ruime slaapkamer met en-suite badkamer en een open haard, die uitkomt op het terras.

Het tuinniveau heeft 4 slaapkamers met en-suite badkamers en doucheruimtes, allemaal uitkomend op het terras, een wasruimte en een grote kelder die perfect is voor een wijnkelder.

Een dubbele carport plus extra parkeerplaatsen voor minstens 4 auto’s. Onder het huis (met een eigen entree) bevindt zich nog eens 100 m² die gemakkelijk kan worden getransformeerd tot bewoonbare ruimte.

Het natuurstenen zwembad heeft 2 zandfilters en het vloeistofreinigingssysteem is automatisch.

Internet door middel van een glasvezelverbinding.

Vloerverwarming door het hele huis, Airconditioning, Warmtepomp, Automatische rolluiken, Automatische poort, Alarm, Automatisch tuinbewateringssysteem, een BBQ-gedeelte en een Bron.

Volledige privacy, geen inkijk en toch dicht bij het dorp.

Overname inventaris mogelijk.

Het pand genereert een comfortabel inkomen door middel van seizoensverhuur, mocht u daarvoor kiezen.

Het conciërge-echtpaar is bereid om aan te blijven, deze wonen niet op het terrein.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
275
Perceeloppervlakte
20000
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5