La Garde Freinet | Var | Golf van Saint Tropez - Honders Alting

Bekijk 19 beelden

La Garde Freinet | Var | Golf van Saint Tropez

Vraagprijs
€ 2.100.000

Dit huis, gelegen nabij het idyllische dorp La Garde Freinet op een comfortabel perceel, straalt karakter uit en is gerenoveerd met stijl en hoogwaardige materialen. Je zult versteld staan van al het moois dat je ziet. Van het prachtige uitzicht op de heuvels en de zee tot het oneindige zwembad en de architectuur, elk detail is adembenemend. Dankzij goed geplaatste dubbele beglazing hebben alle ruimtes maximaal contact met buiten. Bovendien kun je het binnenklimaat regelen met airconditioning en elektrische rolluiken.

Het huis beschikt over een ruime hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en suite, evenals een multifunctionele overloop die momenteel dienstdoet als kantoorruimte. De woonkamer en Amerikaanse keuken zijn goed geproportioneerd om vrienden en familie te ontvangen, terwijl er nog 4 andere slaapkamers, 3 doucheruimtes en een wasruimte zijn voor extra comfort en gemak.

Buiten kun je genieten van de verschillende terrassen, het zwembad, het barbecuegedeelte en zelfs een jeu de boulesbaan. Hier is alles aanwezig om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven in stijl.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
200
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4