Larikslaan 1 - Honders Alting

Bekijk 19 beelden

Larikslaan 1

Vraagprijs
€ 1.685.000

Realiseert u hier uw droomvilla?

Ontdek de charme en het potentieel van deze unieke vrijstaande woning aan de Larikslaan 1 in het pittoreske Son en Breugel. Gebouwd in 1959 en door de huidige eigenaren met veel liefde en plezier bewoond sinds 1974, staat deze woning op een van de meest begeerde locaties in het dorp. Ondanks dat de tijd zijn sporen heeft achtergelaten, biedt deze locatie een fantastische kans voor wie zijn droomvilla wil realiseren.

Highlights:
– Locatie
Gelegen op een prachtige, rustige locatie die de perfecte balans biedt tussen privacy en toegankelijkheid tot lokale voorzieningen.
– Perceel
Een ruim en uitnodigend perceel, ideaal voor zowel renovatie van de huidige structuur als voor de bouw van een nieuwe woning volgens uw eigen visie.
– Bestemmingsplan
Conform het bestemmingsplan biedt dit perceel de mogelijkheid voor het bouwen van een vrijstaande woning met een maximale inhoud van 2000 m³. De bouwhoogte mag tot 13 meter gaan, met respect voor een dakhelling die past binnen de esthetische normen van de omgeving.

Over Son en Breugel
Son en Breugel, een charmant dorp gelegen aan de rand van Eindhoven, biedt de perfecte mix van rust, natuur en moderne voorzieningen. Het dorp ligt op korte afstand van de bruisende stad Eindhoven en is direct verbonden met de snelweg A50, waardoor de High Tech Campus, het vliegveld en andere belangrijke centra gemakkelijk te bereiken zijn. Son en Breugel kenmerkt zich door haar vriendelijke sfeer, met diverse recreatie- en sportmogelijkheden, scholen, en een hechte gemeenschap die bekendstaat om haar gastvrijheid.

Bijzonderheden
– Vaste ouderdomsclausule en “as is, where is” bepaling in de koopovereenkomst.
– Ideaal voor kopers die op zoek zijn naar een plek om hun droomhuis te bouwen in een gevestigde en schilderachtige buurt.

Ontdek het potentieel en charme zelf en ontdek waarom Larikslaan 1 de perfecte plek kan zijn voor uw nieuwe begin. Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging en laat u inspireren door de mogelijkheden die deze locatie biedt.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
310
Perceeloppervlakte
2754
Inhoud
930
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Locatie