Plesmanweg 389 - Honders Alting

Bekijk 61 beelden

Plesmanweg 389

Vraagprijs
€ 1.250.000

Welkom in de Plesmanduin, een uitzonderlijk woonproject in het hart van Den Haag. Hier geniet je van de perfecte mix van rijke historie en modern comfort. Gelegen in de groene wijk Duttendel, omringd door prachtige parken zoals het Westbroekpark en Hubertusduin, en slechts een steenworp afstand van het strand van Scheveningen, biedt Plesmanduin een unieke leefomgeving.

Dit voormalige KLM-hoofdkantoor, ontworpen door de beroemde architect Dirk Roosenburg en geopend in 1949, is nu omgetoverd tot een luxueus wooncomplex met alle moderne gemakken. Wonen op deze historische plek, waar vroeger het Ministerie van Verkeer en Waterstaat was gevestigd, betekent genieten van een stukje Haagse geschiedenis terwijl je omringd bent door groen en alle voordelen van het stadsleven binnen handbereik hebt.

De door monumentenzorg gerenoveerde stijlvolle hoofdentree en de prachtige trappenhuizen en hallen maken echt indruk met hun moderne flair en tijdloze elegantie.

INDELING APPARTEMENT
Vanaf de lift is het maar een paar meter naar de voordeur van dit prachtige appartement, waar luxe en design volop aanwezig zijn. Entree woning, ruime ontvangsthal met vaste kasten voor o.a. de technische installatie, meterkast en separaat toilet met fonteintje, deur zeer royale woon- eetkamer met daglicht toetreding door de vele raampartijen. De prachtige en zeer luxe keukenopstelling met een grote kastenwand en het eiland met zitgelegenheid is een ware eye-catcher. Het natuurstenenblad en alle denkbare apparatuur van topkwaliteit is aanwezig. De naastgelegen bijkeuken zorgt voor genoeg opbergruimte en opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Vanuit de woonkamer is 15 m² grote balkon op het oosten te bereiken met uitzicht op het groen en de skyline van Den Haag.

Aan de andere zijde van het appartement zijn twee slaapkamers en twee badkamers. De slaapkamers hebben de beschikking over een eigen badkamer, waarvan een met ligbad. Er is gekozen voor moderne, veelal op maat gemaakte meubels en design sanitair met een verbluffend resultaat.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op eigen grond;
– Volledig geïsoleerd;
– Volledig voorzien van dubbele beglazing met HR++ glas;
– Vloerverwarming- en koeling;
– Iedere kamer apart regelbare klimaatzone;
– Gemeenschappelijke fietsenberging;
– Rijksmonument;
– Rijks beschermd stadsgezicht Westbroekpark en Belgisch Park;
– Woning aangesloten op centraal warmte- en koud distributienet van Eteck;
– Parkeren met een tijdelijk parkeervergunning tot dat de garages in het naastgelegen nog te bouwen complex opgeleverd zijn;
– Per direct beschikbaar;
– Door de huidige eigenaar zijn een tweetal opties genomen voor het afnemen van twee garage plaatsen van €35.000,- per stuk k.k., deze opties dienen te worden overgenomen door de koper;
– Woning niet bewoond door de verkoper, derhalve is de niet-bewoningsclausule van toepassing;
– Gezien het bouwjaar van de woning zullen een ouderdoms- en materialenclausule van toepassing zijn;
– Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
151
Inhoud
533
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2

Locatie