Reeshofdijk 15 - Honders Alting

Bekijk 68 beelden

Reeshofdijk 15

Vraagprijs
€ 3.250.000

Ontdek het beste van modern wonen in deze indrukwekkend ruime, elegant ontworpen villa gelegen aan de Reeshofdijk 15 te Tilburg. Deze bijzondere woning – met een woonoppervlak van maar liefst 840m², een inhoud van 3.611m³ en gesitueerd op een royaal perceel van 11.305m² – straalt een tijdloze klasse uit die alleen kan worden bereikt door vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Gebouwd in 1990 en sindsdien uitstekend onderhouden, wordt de villa omringd door een prachtige tuin met een gastenverblijf en tennisbaan. Het groen, de rust en ruimte vormen een ideale setting voor het inpandige zwembad – een voorbeeld van hoe elk facet van deze woning is ontworpen om een leven van luxe en comfort te ondersteunen.

Uitstekend gelegen in het schilderachtige stadsweidelandschap de Drijflanen, ligt deze villa op een steenworp afstand van essentiële voorzieningen zoals sportfaciliteiten, scholen, universiteit en ziekenhuis. Maar ook het bruisende stadsleven is binnen handbereik dankzij de uitstekende verbindingen met omliggende steden.

Bij het betreden van dit unieke pand wordt u onmiddellijk overweldigd door de grootsheid van het ontwerp en de aandacht voor detail. Een zorgvuldig geplande indeling, uitgevoerd met de beste materialen, zorgt voor een sfeer die even warm als verfijnd is. Een thuis waar u kunt genieten, maar ook kunt delen met gasten dankzij de ruime woon- en keukenruimtes, het gastenverblijf en de prachtige buitenruimtes.

De succesvolle verkoop van dergelijke uitzonderlijke woningen vereist een specifieke expertise. Het betreft hier niet zomaar een verkoopproces, maar de subtiele harmonie tussen de unieke eigenschappen van de woning, de persoonlijke wensen van de verkoper, en de wensen van de potentiële koper. Een balans die enkel bereikt kan worden met ervaring en diepgaande kennis van de markt voor high-end woningen. Een eigenschap die inherent is aan de verkoop van dit soort bijzondere eigendommen.

Deze villa is een uitstekend voorbeeld van wat er mogelijk is in de wereld van luxe woningen – een wereld waarin u zich volledig thuis kunt voelen, genietend van de allerbeste aspecten van modern wonen. De verkoop van deze woning is een bewijs van de expertise die nodig is om de beste resultaten in dit marktsegment te bereiken. We nodigen u uit om deze prachtige woning te ervaren en zelf te zien wat het betekent om te wonen in een thuis dat in elk opzicht uitzonderlijk is.

Energielabel C

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
840
Perceeloppervlakte
10305
Inhoud
3611
Aantal kamers
16
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
2

Locatie