Saint Maxime | Côte d’Azur - Honders Alting

Bekijk 23 beelden

Saint Maxime | Côte d’Azur

Vraagprijs
€ 2.300.000

Dit prachtige appartement is instapklaar. Breng gewoon je meubels, je slippers en je rosé mee en je bent klaar om te genieten van het leven in Zuid-Frankrijk op een hoog, probleemloos niveau.

Op loopafstand van het stadscentrum, aan de kust, in een uitzonderlijke residentie, een prachtig appartement van 180 m², met panoramisch uitzicht op zee en Saint-Tropez, tuinen en zwembad.

Het ruime appartement verwelkomt bezoekers met een entreehal die leidt naar verschillende kamers. Direct binnenkomend is er een garderobe en een gastentoilet. De nadruk van de woning ligt op de prachtige grote woonkamer die via grote ramen toegang biedt tot een overdekt terras.

De woonkamer vloeit naadloos over in een open, uitgeruste designkeuken. Voor extra opslag en functionaliteit is er een kelder beschikbaar, ideaal voor het bewaren van voorraden en seizoensgebonden items.

Het appartement biedt twee luxe slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer. De hoofdslaapkamer is een ware oase, met een royale en-suite badkamer, compleet met een doucheruimte en toilet. Bovendien heeft deze slaapkamer toegang tot een privé terras, waar bewoners kunnen genieten van de rust en het uitzicht.

Een extra voordeel van deze woning is de grote onafhankelijke studio, die verschillende mogelijkheden biedt, zoals een kantoorruimte, een gastenverblijf of zelfs een hobbyruimte. Met zijn goed doordachte lay-out en luxe voorzieningen is dit appartement een uitnodigende en veelzijdige ruimte, klaar om te worden ingevuld en tot leven te komen met de persoonlijke stijl.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
180
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1