La Garde Freinet | Grimaud | Golf van Saint Tropez - Honders Alting

Bekijk 19 beelden

La Garde Freinet | Grimaud | Golf van Saint Tropez

Vraagprijs
€ 3.450.000

Schitterend 18e -eeuws gerestaureerd natuurstenen Mas vlak bij het dorp La Garde-Freinet met zijn restaurants en boutiques.

La Garde-Freinet ligt in de gemeente “Golfe de Saint-Tropez”. Grimaud is op 10 minuten afstand en Saint-Tropez en Sainte-Maxime op 20 à 25 minuten.

Het prachtige uitzicht en de authenticiteit van deze woning zullen uw hart veroveren. Het huis is gebouwd op een terrein van 2,2 HA grond, op het zuiden gelegen, en heeft een goed onderhouden tuin met automatische besproeiing en verschillende terrassen om te loungen, te lunchen en dineren.

De woonkamer heeft een mooie open haard, openslaande grote ramen/deuren die uitkomen op het terras met geweldig uitzicht. De tennisbaan ligt op een stuk grond van ca. 2,5 HA dicht bij de entree van de Mas.

Op het lagere terrasniveau vindt u het verwarmde zwembad van 5 x 12 m. met zonneterrassen en een pool house met een keuken. Het zou ook gebruikt kunnen worden als een Gym en heeft een douche en toilet.

Eventueel kan men ook met een golfkarretje via een apart weggetje op het terrein naar het zwembad.

De 3 niveaus van de Mas zijn gerenoveerd in Provençaalse stijl. De automatische poort, oprit en entree zijn gebouwd in 2010.

Aan de andere kant van de Mas is er nog een ingang eventueel voor leveranciers of personeel.

Naast de verschillende terrassen rondom de villa is er een “terrasse Tropézienne” op de bovenste verdieping met een adembenemend uitzicht over de vallei en omliggende heuvels.

Op de begane grond bevindt zich de ruime (afsluitbare) wasruimte en een technische ruimte met opslag.

Boven het bijgebouw met de 3 garages, is een conciërge/gastenverblijf met eigen ingang, voorzien van een woonkamer, een slaapkamer en een ruime badkamer met douche en 2 airconditioning units. (Slaapt 4 personen).

Natuurlijk kan het ook gebruikt worden als atelier of muziekkamer.

Verder zijn er 3 waterputten en een bron op het terrein, wat fantastisch is gezien de klimaatverandering. Er is dus altijd water, zowel voor het huis als voor de tuin en het zwembad.

Video op aanvraag beschikbaar.

 

 

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1750
Woonoppervlakte
330
Perceeloppervlakte
50000
Aantal slaapkamers
10
Aantal badkamers
9