Stokske 5a - Honders Alting

Bekijk 21 beelden

Stokske 5a

Vraagprijs
€ 799.000

Prachtig gelegen vrijstaande woning met grote schuur gelegen op een riant perceel (1425² m2). Het huis is landelijk gelegen aan de rand van Moergestel, nabij de bossen en de natuur maar tevens op fietsafstand van het bruisende centrum van Oisterwijk. Uniek aan deze woning is het prachtige uitzicht over de landerijen en bosrand.

BIJZONDERHEDEN
– Geweldige locatie!
– Robuuste vrijstaande woning die gemoderniseerd dient te worden, maar zeker vele mogelijkheden biedt;
– Op het huidige moment zijn er drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping aanwezig;
– De bergzolder is bereikbaar met een vlizo trap;
– Voorzien van een dubbele vrijstaande schuur met geweldige mogelijkheden, zoals een thuiswerkplek, atelier, hobbyruimte of een klein beroep aan huis;
– Een prachtige locatie wanneer u houdt van het buitenleven, maar toch met alle voorzieningen en uitvalswegen in de directe omgeving;
– Energielabel F.

BEGANE GROND
De woning is te betreden middels de entree, die aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. In de entree zijn de trapopgang en de meterkast gesitueerd. Vanuit de entree bereikt men de woonkamer en vervolgens de woonkeuken.
De keuken staat in directe verbinding met zowel de woonkamer als de bijkeuken. Tevens is een kelder te betreden vanuit de keuken, ideaal voor opslag van proviand. De keuken beschikt over grote raamkozijnen waardoor er ruim voldoende daglicht binnen kan treden maar men ook prachtig zicht heeft over de  weilanden.

Vanuit de keuken bereikt u een ruimte welke  dienst kan doen als werk-, speel-. of studeerkamer. Een Bed and Breakfast behoort eveneens tot de mogelijkheden.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd, die allen bereikbaar zijn middels de overloop. De slaapkamers zijn van gemiddeld tot ruim formaat.
De badkamer beschikt over een douche, wastafel en is op natuurlijke wijze te ventileren.
Middels een vlizo trap is de bergzolder te betreden.

BUITEN
De woning is gelegen op een riant perceel, omgeven door een privacy-biedende tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden, waarmee er op ieder moment van de dag wel een zonnig plekje te vinden is in deze omvangrijke tuin.
De tuin kan nog naar geheel eigen wens aangelegd worden. Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar, zoals het creëren van een heerlijk terras direct grenzend aan de woning om heerlijk te tafelen, een zonneterras achterin de tuin en/of het aanleggen van een (zwem-)vijver.

Vanuit zowel de woning als de tuin kijkt u prachtig weg over de weilanden, waardoor u veel rust, ruimte en vrijheid zult ervaren. Naast de privé-tuin biedt de locatie ook geweldige mogelijkheden voor het houden van kleine hobbydieren.

Het object beschikt over een dubbele grote vrijstaande schuur. Het dak van de schuur is gedekt met asbest houdend materiaal.

De woning is landelijk gelegen aan een relatief rustige straat. De locatie is nabij de bossen en de natuur, maar tevens op fietsafstand van het bruisende centrum van Oisterwijk.

VERKOOPPROCEDURE
Gegeven de grote belangstelling voor de woning zal deze worden verkocht middels inschrijving.
Er zijn twee kijkdagen waarbij u zich kunt aanmelden via ons kantoor. U krijgt dan een tijdslot van ons waarin u kunt komen kijken op de volgende kijkdagen:
Vrijdag 13 mei van 15:00 tot 17:00
Woensdag 18 mei van 15:00 tot 17:00.
Uiterlijk vrijdag 20 mei dient uw schriftelijk bod bij ons ontvangen zijn, waarna verkoper een keuze zal maken uit de uitgebrachte biedingen.

De woning zal gegeven de ouderdom “as is where is” worden verkocht. In de koopovereenkomst worden navolgende artikelen opgenomen:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplan-bepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
148
Perceeloppervlakte
1425
Inhoud
500
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2