Marbesa | Marbella | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 24 beelden

Marbesa | Marbella | Costa del Sol

Fantastische villa met tuin en zwembad in de bekende luxe urbanisatie Marbesa, Marbella op slechts 4-5 minuten lopen naar het strand.

Met een perceelgrootte van 800m2 heeft deze woning de mogelijkheid om indien gewenst nog uit te breiden, plus een zeer grote binnenplaats die plaats biedt aan maximaal 7 auto’s (evenals een afgesloten garage met berging). U kunt binnenkomen via de voordeur of via de elektrische garagedeur..

Bij binnenkomst via de voordeur heeft u een mooie brede gang aan de rechterkant een garderobe en een trap naar de 1e verdieping, aan de linkerkant heeft u 2 slaapkamers met inbouwkasten (waarvan één met toegang tot de tuin en het terras) en een gerenoveerde badkamer. Rechtdoor heeft u de open woon/eetkamer en keuken, vanuit de keuken heeft u een bijkeuken en toegang tot de garage. Vanuit de woonkamer heb je een mooi overdekt terras voorzien van glasscurtains, het is een leuke extra kamer voor de winter. Daarnaast is er ook nog een buitenkeuken, perfect voor gezelligheid en het Andalussische buiten leven. Boven heb is de master bedroom, met gerenoveerde ensuite badkamer met vloerverwarming en een inloopkast. U heeft ook toegang tot een L-vormig terras met gedeeltelijk uitzicht op zee. Het pand heeft airconditioning warm en koud, elektrische rolluiken, kluis, hoge materialen die zijn gebruikt voor de bouw en renovaties. Het is een geweldig familiehuis, vakantiehuis of investeringspand! Naast de garage heeft u nog een schuur.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
176
Perceeloppervlakte
800
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Locatie