Vista Royal | Jan Thiel | Curaçao - Honders Alting

Bekijk 19 beelden

Vista Royal | Jan Thiel | Curaçao

Vraagprijs
€ 1.200.000

Gelegen als een oase in het populaire Vista Royal, een gewild deel van Jan Thiel vanwege zijn toerisme en korte verhuur investeringsmogelijkheden, is deze uitnodigende Vista Royal V14 villa.

De woning van ongeveer 298 m² met 5 slaapkamers en 4,5 badkamers beschikt over een zwembad en een palapa omringd door weelderig groen. De villa met gastenverblijf is geschikt voor een groot gezin of korte termijn verhuur en ligt op een kavel van 875 m².

Een schilderachtige gevel met geplaveide oprit en groenvoorziening verwelkomt je in het pand dat momenteel in gebruik is als korte termijn verhuur en comfortabel als zodanig is ingericht. De open woonkamer en keuken hebben een balkenplafond met schuifdeuren die toegang geven tot het overdekte terras en het zwembad. Het kookeiland met inductiekookplaat ligt tegenover een kast met oven, gootsteen, vaatwasser en koelkast. Links ligt de eerste slaapkamer met aangrenzende badkamer.

De gang aan de rechtervleugel verbindt de drie slaapkamers en opslagruimte met elkaar en biedt toegang tot het overdekte terras. Eerst komt de tweede slaapkamer, gevolgd door een complete badkamer, de opslagruimte en nog een slaapkamer. De hal culmineert in de hoofdslaapkamer met direct uitzicht op het zwembad en toegang tot het overdekte terras. Deze master en suite badkamer is groter en heeft ook een douchecabine, wastafel en toilet.

Op het L-vormige overdekte terras kun je in de schaduw dineren en extra loungen. Verderop ligt het grote zwembad met ligstoelen langs het lange zwembad. Een palapa ligt in de hoek van de weelderige tuin. Vanaf het zwembaddek heb je toegang tot de wasruimte en de gastenbadkamer die naast het aparte gastenverblijf liggen.

Het gastenverblijf met eigen toegang vanaf de oprit en het overdekte terras is uitgevoerd in dezelfde stijl als het hoofdverblijf en heeft een keuken, woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven en koelkast.

Het hele pand heeft balkenplafond en aluminium shutterramen. De afwerking is modern, zowel de slaapkamers als de badkamers hebben elementen in moderne stijl.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
298
Perceeloppervlakte
875
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4.5