Wonen aan De Lind - Honders Alting

Bekijk 7 beelden

Wonen aan De Lind

Vraagprijs
€ 950.000

VERKOCHT – alle 6 woningen zijn verkocht.

Start bouw 2e kwartaal 2022!
Alle seinen staan op groen en kunnen we zeggen dat de bouw zal starten in het tweede kwartaal van 2022!

Exclusief wonen aan de Lind
Royaal gelijkvloers wonen én slapen op één van de mooiste, zo niet het mooiste plekje middenin het centrum van Oisterwijk zullen slechts 6 royale en luxe bungalows verschijnen. Woningen met een tijdloos karakter, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Bedaux de Brouwer Architecten. Bijzonder hieraan is dat deze naar wens van de toekomstige bewoners worden gerealiseerd. In ‘basis’ krijgen alle woningen op de begane grond, naast o.a. een fraaie keuken, een royale woonkamer en een inpandige berging, een slaap- en badkamer van formaat, zodat de woning geschikt is voor de toekomst. Maar u kunt ook boven slapen; daar zijn immers twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer gesitueerd. En wilt u het liever anders? Dat kan! Het doel is een woning die bij uw wensen past!
Uiteraard ontbreekt het u hier niet aan een prettige, privacybiedende tuin. En om het plaatje helemaal compleet te maken, komen de woningen aan een autovrije, sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin te liggen die naar behoefte af te sluiten is.
Als vanzelfsprekend wordt het plan voorzien van een fraaie parkeervoorziening en worden de woningen hoogwaardig en luxe afgewerkt. Zo bent u klaar voor de toekomst.

Ligging
De woningen komen aan een sfeervol hofje middenin het centrum van Oisterwijk te liggen. Vanuit hier kunt u zowel de Tuinweg, als ook de Lind bereiken. De Lind staat bekend om haar sfeervolle karakter. Niet alleen vanwege de (exclusieve) boetiekjes en de diverse horeca-gelegenheden, maar ook vanwege de eeuwenoude lindeboom achter het stadhuis en het trouwlaantje, waar het logo u misschien wel aan doet denken.

Voorzieningen
In Oisterwijk kunt u naar hartenlust winkelen. Met bijna 130 winkels is er een prettige mix aan landelijke winkelketens en exclusieve winkels. Voor een goede lunch, borrel of diner, wordt u vriendelijk ontvangen in één van de vele horecagelegenheden. En wilt u genieten van de buitenlucht? Bezoek dan eens de bossen of één van de vele vennen die Oisterwijk rijk is. Oisterwijk staat niet voor niets bekend als Parel in ’t Groen.
Bereikbaarheid
Oisterwijk ligt in de driehoek Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en is daarmee goed te bereiken. Met haar eigen oprit aan de A58 en in de directe nabijheid van de A65 bent u zo op de snelweg. En reist u liever met het openbaar vervoer? Ook dan bent u vanuit uw toekomstige woning binnen een mum van tijd bij het treinstation en de bushaltes. Met de bus reist u vanuit Oisterwijk rechtstreeks naar Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Best en de buurtbus brengt u naar Hilvarenbeek.

Woningen
Doordat deze bungalows zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten kunt u er eigenlijk al vanuit gaan dat deze er aan de buitenzijde erg fraai uit komen te zien. Denk hierbij aan de gecementeerde en gekeimde gevels met aluminium kozijnen en houten luiken, Franse balkons, maar ook bijzondere nissen en raampartijen rondom de sfeervolle binnentuin.
Niet alleen de buitenzijde wordt hoogwaardig afgewerkt. Ook aan de binnenzijde is dit het geval. Zo worden er houten binnendeurkozijnen met stompe deuren toegepast, bepaalt u zelf waar de schakelaars, lichtpunten en stopcontacten dienen te komen en zijn er royale stelposten voor de SieMatic keuken, het sanitair en het tegelwerk beschikbaar.
Deze Bedaux-woningen zijn tevens geschikt voor de toekomst. Dit gaat verder dan alleen het wonen. Zo worden deze bungalows worden ‘all-electric’ opgeleverd, wat inhoudt dat er geen gasaanluiting beschikbaar is. En natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie.

Gemeenschappelijke binnentuin
Om te zorgen voor een fraai geheel heeft Bedaux de Brouwer Architecten voor de inrichting van de gemeenschappelijke binnentuin samengewerkt met een landschapsarchitect. Door de sfeervolle verlichting, de diversiteit in de bestrating, de beplanting en het zitmeubilair wordt het een heerlijke plek om de dag door te spreken.
Zowel aan de zijde van de Tuinweg als de Lind worden poorten bevestigd die door Bedaux de Brouwer zijn ontworpen. Aansluitend aan de gemeenschappelijke binnentuin is de onder architectuur ontworpen carport gelegen, waar voor iedere woning een overdekte parkeerplaats beschikbaar is. Ook ter hoogte van de carport wordt het groen niet vergeten.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
150
Perceeloppervlakte
200
Inhoud
647
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Locatie