Luxe nieuwbouwappartementen op prachtige locatie in Waalre - Honders Alting

Bekijk 7 beelden

Luxe nieuwbouwappartementen op prachtige locatie in Waalre

Vraagprijs
€ 1.196.000

Ruim, energieneutraal en gelijkvloers wonen in Waderlo; een State of the Art woongebouw op een prachtige plek in Waalre. Hier krijgt u de kans om te gaan wonen in een exclusief en comfortabel appartement met een optimale beleving van ruimte, rust en privacy. U hoeft geen tuin te onderhouden en heeft veel vrijheid, want hier kunt u met een gerust hart de deur dichttrekken voor een heerlijke vakantie.

Het is een zeldzame kans om exclusief en duurzaam te gaan wonen in Waalre, op een unieke locatie in het groen en direct aan waterplas De Meeris. Het kleinschalige complex omvat een vijftal luxe appartementen van circa 200 m², met een buitenruimte variërend van 36 tot 40 m². Qua interieur heeft u als koper individuele ontwerpvrijheden, waardoor u de kans heeft om uw appartement geheel naar eigen wens te laten afwerken. Het gebouw is voorzien van een lift en uw auto parkeert u in de privégarage, in het souterrain van het gebouw.

Het unieke, kleinschalige appartementengebouw heeft een zeer strategische en fraaie ligging aan de rand van Waalre dorp, gelegen in het groen. Alle gewenste (winkel)voorzieningen bevinden zich, net als ASML, de High Tech Campus, het Máxima MC en het centrum van Eindhoven, in de nabijheid. Hier ervaart u alle voordelen van het wonen aan de rand van een geliefd park, met veel natuur en de dynamiek van de stad binnen handbereik.

Goed om te weten; de technische omschrijving van het project is compleet, de aannemer is geselecteerd en de Woningborg garantie is afgegeven. Ook de onherroepelijke omgevingsvergunning is verleend, dus bij volledige verkoop kan de bouw van Waderlo direct starten. Dit is het moment om de volgende, duurzame stap in uw wooncarrière te zetten. Wellicht woont u straks in een van deze gelijkvloerse, exclusieve appartementen in Waalre.

De volgende appartementen zijn nog beschikbaar:

Agterste meer 2 
Woonoppervlakte 205 m²
€ 1.245.000 v.o.n.

Agterste meer 4
Woonoppervlakte 197 m²
€ 1.196.000 v.o.n

Agterste meer 6
Woonoppervlakte 210 m²
€ 1.275.000 v.o.n.

We maken graag een afspraak om u alle mogelijkheden en ins en outs over dit bijzondere project te vertellen. Wellicht woont u straks in een van de unieke appartementen op deze prachtige plek aan de rand van Waalre dorp.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2025
Woonoppervlakte
197
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Locatie