Achthoven-west 12 - Honders Alting

Bekijk 43 beelden

Achthoven-west 12

Vraagprijs
€ 3.900.000

“Buitenplaats Achthoven: Je thuis in het groen!

Zin in een fijn, groen plekje vlakbij het gezellige Utrecht? Op slechts 15 minuten afstand, verwelkomt Buitenplaats Achthoven je in een wereld van comfort en rust. Zodra je de poort binnenrijdt, voel je het meteen: hier wil je zijn.

Historie & Modern Comfort
Deze prachtige woonboerderij kent een rijke geschiedenis sinds 1876. Eens een buitenverblijf, later een boerderij, en nu een plek waar oud en nieuw samenkomen. Het is met liefde gemoderniseerd, met respect voor het verleden. Dus, verwacht een huis in topconditie, vol karakter!

Ideaal Gelegen
Je hebt hier de rust van het platteland, maar ook alles binnen handbereik. Montfoort is om de hoek, de snelweg is binnen 5 minuten te bereiken, en steden zoals Amsterdam en Rotterdam zijn goed bereikbaar. Ideaal toch?

Ruim & Gezellig
Binnen biedt de boerderij veel ruimte: een gastvrije hal, gezellige keuken, bibliotheek, en een woonkamer met open haard. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel. De mix van moderne voorzieningen en authentieke details zoals de houten balken, maken het huis extra bijzonder.

Kwaliteit Overal
Hier is aan elk detail gedacht, van de keuken tot de badkamers. Alles is van topkwaliteit.

Mogelijkheden Te Over
De Buitenplaats is flexibel in te richten. Of je nu een gastenverblijf, kantoor of atelier wilt, het kan hier allemaal.

Welzijn & Ontspanning
Sporten, zwemmen, of relaxen in de sauna? Je hoeft het terrein niet af! Alles is hier aanwezig voor jouw dagelijkse dosis ontspanning en plezier.

Koetshuis & Buitenkeuken
Zin in een feestje of BBQ? Het koetshuis met orangerie en buitenkeuken staan voor je klaar. Er is zelfs een extra keuken, toilet en veel opbergruimte.

Hooiberg: Voor Speciale Momenten
De ‘Hooiberg’ is een speciaal plekje op het terrein. Perfect voor vergaderingen, borrels of gewoon lekker relaxen met een prachtig uitzicht.

Natuur Rondom
De tuin is groot, maar makkelijk in onderhoud. En met de Hollandsche IJssel zo dichtbij, kun je zo met je bootje het water op.

Buitenplaats Achthoven: Waarom?
Omdat het een plek is waar sfeer, comfort en natuur samenkomen. Een droomplek waar je elke dag opnieuw vakantie viert, gewoon thuis!”

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1876, gerenoveerd in 2006/2013
Woonoppervlakte
1417
Perceeloppervlakte
36810
Inhoud
6384
Aantal kamers
26
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3

Locatie