Blokvenlaan 31, Waalre - Honders Alting

Bekijk 23 beelden

Blokvenlaan 31, Waalre

Vraagprijs
€ 1.475.000

Verliefd worden op een woning begint bij de eerste indruk. Is het de charmante, lommerrijke Blokvenlaan? De verscholen ligging? Het knisperende grind onder je voeten? De majestueuze grote bomen? Het vrolijke getjilp van de vogels? Of de ligging aan de bosrand? Waarschijnlijk is het een combinatie van al deze elementen die de Blokvenlaan 31 in Waalre zo onweerstaanbaar maakt.

Op een van de mooiste plekken van Waalre, enigszins verborgen achter het groen, ligt deze vrijstaande woning met inpandige garage op een royaal perceel van bijna 4500 m². Met een inhoud van 962 m³ en een  woonoppervlakte van ruim
200 m²,  biedt deze woning volop ruimte en mogelijkheden. De woning beschikt over een ruime begane grond met royale leefruimtes, een separate keuken en een eerste slaapkamer met badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens vier slaapkamers, een tweede badkamer en veel bergruimte.

Hoewel de woning verouderd is en gemoderniseerd moet worden, biedt dit u de unieke kans om uw eigen woondromen te realiseren. Met wat liefde en aandacht kan deze woning weer schitteren als nooit tevoren en biedt het u de mogelijkheid om in een prachtige, groene omgeving te wonen.

Tuin
De tuin is een prachtig geheel met veel groen. De grote bomen en volwassen beplantingen waarborgen een optimale privacy en rust. Er is een groot gazon, diverse terrassen en borders, een looppad tussen de bomen achter op het perceel, een sfeervol tuinhuis en een prieel. De oprit met terra-kleurig gravel/grind is riant voor meerdere auto’s en de situering van de woning op het perceel biedt voldoende ruimte aan de voorzijde, wat tevens bijdraagt aan het gevoel van vrijheid en privacy waarborgt.

Locatie
De Blokvenlaan 31 is gelegen in Waalre, een sfeervol dorp, ook wel bekend als “De Groenfontein”. Waalre staat bekend om zijn groene omgeving en rustige, lommerrijke straten. De Blokvenlaan zelf is een rustige, residentiële straat omgeven door veel groen en grote bomen, wat zorgt voor een serene en natuurlijke ambiance.

Deze specifieke locatie biedt het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het groen en de bossen, gecombineerd met de nabijheid van dorpse voorzieningen. De kern van zowel Waalre als Aalst met volop voorzieningen voor dagelijkse boodschappen liggen beiden binnen fiets-/loopafstand.

Daarnaast is de woning gelegen aan de rand van een bosrijk gebied, wat wandel- en fietsliefhebbers zeker zal aanspreken met de befaamde bos-speeltuin De Klimbim om de hoek.

Voorzieningen zoals (basis)scholen, supermarkten en medische zorg zijn gemakkelijk bereikbaar, wat bijdraagt aan het wooncomfort. Bovendien biedt Waalre een goede infrastructuur met uitstekende verbindingen naar het rijksweggennet, De High Tech Campus, ASML, het Maxima Medisch Centrum, de Eindhovensche Golf en Hockeyclub Oranje Rood.

Kortom, de ligging van de Blokvenlaan 31 combineert de rust en schoonheid van een natuurlijke omgeving met de gemakken van stedelijke voorzieningen, wat het een zeer gewilde locatie maakt voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardig woonklimaat in Noord-Brabant.

Wordt deze droomplek van u? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, zodat u zelf de charme en de vele mogelijkheden van deze woning kunt ervaren.

Bijzonderheden
Perceel 4459 m²
Woonoppervlakte 201 m²
Inhoud 962 m³
Energielabel F

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1961
Woonoppervlakte
214
Perceeloppervlakte
4459
Inhoud
962
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2

Locatie