Boca Gentil | Jan Thiel | Curaçao - Honders Alting

Bekijk 41 beelden

Boca Gentil | Jan Thiel | Curaçao

Vraagprijs
€ 2.079.208

Gelegen in de gated community van Boca Gentil, op steenworp afstand van het populaire Jan Thiel Beach ligt deze uitnodigende villa met zeezicht Boca Gentil C3.

De 5 slaapkamer-, 5,5 badkamer woning van ongeveer 410 m² met zwembad, palapa en een 100 m²* overdekt terras staat op een perceel van 1.448 m² met zeezicht.

Gelegen naast het Papagayo Beach Hotel & Resort Curaçao, geeft deze bemande beveiligingspoort ook toegang tot de Boca Gentil gemeenschap. Als u over de kronkelende wegen van het resort rijdt, bereikt u de rij villa’s aan de oceaanzijde. Alle woningen zijn voorzien van een parkeerplaats en groenvoorziening. Boca Gentil C3 verwelkomt u met een verharde oprit naar de carport voor twee auto’s. Achter de carport ligt de berging.

Een buitendouche ligt gemakkelijk buiten op de discrete trap, terwijl de ingang groots wordt gemaakt door een draaibare houten deur. Eenmaal binnen leidt de hal naar de keuken links, de slaapkamers rechts en het overdekte terras verderop. De kombuiskeuken heeft een centraal eiland met inductiekookplaat. Een wand met kasten, koelkast en combi-oven ligt tegenover de kastenwand met vaatwasser, dubbele spoelbak en doorlopende houten ramen naar het overdekte terras.

Voordat de woonkamer wordt bereikt, geeft de gang eerst toegang tot de berging links en de wasruimte plus kasten rechts. Beam plafonds top de woonkamer en een overdekt terras wraps het van buiten geeft toegang tot het zwembad dek. Grote glazen schuifdeuren bieden een uniek uitzicht op het resort en de oceaan.

Terug in de hal ligt een gastenbadkamer in de hoek, gevolgd door de eerste twee slaapkamers binnenshuis. Beide hebben AC, ingebouwde kast, en suite badkamers met wastafel, toilet, douchecabine met luiken die het buitenleven binnen brengen. Op het overdekte terras ligt de vleugel met de overige drie slaapkamers die van buitenaf toegankelijk zijn. Ze zijn in dezelfde stijl ingericht als de vorige twee en hebben ook een eigen badkamer met luiken. Slaapkamer 3 heeft een inloopkast en een eigen badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche en uitzicht op het terras. Slaapkamer 4 en 5 hebben uitzicht op het zwembad en de oceaan en een eigen badkamer met enkele of dubbele wastafel en inloopkast.

Het L-vormige overdekte terras overspant de breedte van de drie slaapkamers, draait de hoek om voor de keuken en komt uit bij de woonkamer. Met het oog op comfort en gemak biedt het doorgeefraam in de keuken toegang tot de eethoek buiten en zorgen plafondventilatoren voor een extra briesje.

Een zwembad van 10 m. bij 5 m. ligt in het midden van het terras, samen met een buitendouche en ligbedden in de schaduw van palmbomen. Een uniek zeezicht wacht op u, omzoomd door de typische balustrades van Boca Gentil. Een grote palapa van 30 m² is genesteld aan de linkerkant van het zwembaddek, geschikt voor entertainment met eetgelegenheid en buitenaanrecht. Deze ligt naast het openlucht terras.

Weelderige tropische tuinarchitectuur omringt het hele pand met LED inbouwverlichting en zonneboiler als energiebesparende voorzieningen.

De vereniging van huiseigenaren kost 700 ANG per maand.

 

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
409
Perceeloppervlakte
1448
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5

Locatie