Fransche bloemweg 12-14 - Honders Alting

Bekijk 46 beelden

Fransche bloemweg 12-14

Vraagprijs
€ 1.980.000

Fransche Bloemweg Vier-eenheid Complex 12-14

Centraal gelegen in de grote Mahaai bekend om zijn grote supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten in de rustige buitenwijken ligt het mooie multi wooncomplex Fransche Bloemweg 12-14.

Aangeboden als een geheel, het complex bestaat uit vier eigentijdse villa’s, elk ongeveer 183 m² *. Alle villa’s hebben 3 slaapkamers, 3 badkamers, 1 gastenbadkamer, tuin, 2 parkeerplaatsen plus overdekt terras. Deze twee verdiepingen tellende units staan op een grote kavel van 2.025 m², omgeven door een weelderige tropische tuin. De praktische indeling, het moderne ontwerp en de op maat gemaakte afwerking geven de Fransche Bloemweg 12-14 een gated community gevoel en onderscheidt het van de hogere middenklasse suburbia.

Discreet in ontwerp zijn slechts twee villa’s zichtbaar vanaf de weg. Een elektronische poort en toegangsdeur verwelkomen u op een verharde oprijlaan, links en rechts een villa. Verderop en verscholen liggen de overige twee villa’s. Deze vier woningen zijn identiek van ontwerp en verschillen alleen in indeling, omdat de linker en rechter gebouwen elkaar spiegelen. Verder heeft elke woning een eigen perceel grond variërend van 450 tot 460 m²*.

Twee parkeerplaatsen liggen op een steenworp afstand van het overdekte terras met uitzicht op de tuin. De hoofdingang komt uit op een centrale hal die de slaapkamers op de eerste verdieping verbindt. Aan de ene kant de master-bedroom van meer dan 26 m² met een hoekje voor een kast op maat en een grote badkamer van 10 m². Het is een discrete badkamer want de moderne schuurdeur schuift open naar een scheidingswand, daarachter ligt de regendouche en daartegenover het verborgen toilet. Zijn en haar wastafels zijn ook gescheiden in elke hoek, tegenover de scheidingswand. Tegenover de hoofdslaapkamer liggen de twee overige slaapkamers met eigen badkamer. Gespiegeld in ontwerp hebben ze elk een kast, AC en badkamer. Net als de master suite zijn de op maat gemaakte badkamers voorzien van Grohe kranen en regendouches, moderne Geberit wandtoiletten en LED-verlichte spiegels.

De hal loopt door naar de achtertuin en opslagruimte van meer dan 4 m² en een wasruimte in de open lucht. Terug in de hal brengt een trap u naar de tweede verdieping, waar u aankomt in de open aangepaste keuken en living. Shutterramen van vloer tot plafond brengen meteen het weelderige buitenleven naar binnen. In het midden ligt het kookeiland met gasfornuis en zitplaatsen tegenover de muur met kasten, gootsteen, verborgen vaatwasser en koelkast. Verderop ligt de woonkamer met uitstekend uitzicht op het overdekte terras door de ramen en deur van vloer tot plafond. Een gastenbadkamer ligt aan de zijkant. Het moderne overdekte terras heeft dezelfde stijl en is voorzien van glazen balustrades, dezelfde zwarte ramen van vloer tot plafond en uitzicht op de tuin met uitzicht op het hele complex. Hier bevindt zich de eethoek met extra lounge zitplaatsen in de open lucht.

Fransche Bloemweg 12-14 heeft ook energiebesparende kenmerken als diepe put aangesloten op een dripsysteem samen met voorzieningen zoals beveiliging, intercom-systeem en boiler. De woningen zijn ontworpen met het oog op comfort en zijn “volledig voorzien van airconditioning”, waarbij in één villa de volledige installatie aanwezig is.

Het vier-villa complex is voornamelijk een investeringsmogelijkheid met de woningen in lange termijn verhuur.

Details

Status
Beschikbaar

Locatie