Hoge Duinlaan 19 - Honders Alting

Bekijk 22 beelden

Hoge Duinlaan 19

Vraagprijs
€ 4.750.000

Stelt u zich voor dat u de meest adembenemende Villa ontwerpt die u zich kunt voorstellen, een Villa die ruimte biedt voor al uw wensen. Dit ontwerp zou de ultieme luxe, functionaliteit en kwaliteit omvatten, voortgekomen uit jarenlange ervaring in woningontwikkeling en diepgaande kennis. Alles waarvan u ooit heeft gedroomd, is in dit ontwerp verwerkt.
Er is dan één element dat hierbij wel van essentieel belang is: de locatie. Toen de perfecte locatie werd gevonden, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en kon de droom werkelijkheid worden.
Op de meest prestigieuze locatie van de Hoge Duinlaan, namelijk op het hoogste punt, is deze voortreffelijke Villa gebouwd volgens de hoogste standaarden.

We beperken ons tot het benoemen van enkele highlights. De Villa is gelegen op de top van de Hoge Duin. Hierdoor heeft u niet alleen een magnifiek uitzicht over het Lisseven, maar blijft ook de parkeerkelder te allen tijde droog. De parkeerkelder is immers 6 meter boven straatniveau gelegen en biedt met de parkeergelegenheid voor een dozijn auto’s een veilige plek voor de mooiste autocollectie. Een ander uniek element van deze schitterende Villa is de mogelijkheid voor een “family” office aan huis. Deze zelfstandige ruimte beschikt over een eigen entree en meerdere werkkamers. Deze ruimte kan desgewenst natuurlijk ook gebruikt worden als fitness, wellness, guesthouse of ieder andere gewenste functie.

We hebben getracht de Villa te vangen in foto’s of tekst, maar hoeveel tekst of foto’s we ook laten zien, het is onmogelijk de kwaliteit en sfeer over te brengen anders dan deze te ervaren. De werkelijke klasse en het vakmanschap achter de constructie en het ontwerp kunnen alleen volledig worden gewaardeerd door een persoonlijk bezoek.

Gegeven de hoge mate van exclusiviteit van deze Villa delen we uitgebreide informatie graag met u na een persoonlijke kennismaking. Wij verzoeken u contact op te nemen met ons kantoor.

Details

Status
Private sale
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
568
Perceeloppervlakte
4214
Inhoud
4233
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3

Locatie